ipaidabribe

Αποκαλύψτε το μέγεθος της διαφθοράς

ipaidabribe

Προσθέστε τη φωνή σας:

Δεν θα δώσω φακελάκι!


ipaidabribe

Thank you!

I would like to stay anonymous I would like to register for updates ipaidabribe

ΤΟΚΕΤΟΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

ΤΟΚΕΤΟΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ
Τύπος Ιστορίας: 
Γεωγραφική Περιοχή: 
Ημερομηνία: 
Οκτώβριος, 2012
Υπηρεσία: 
Ποσό: 
550€
Περιγραφή: 
Οι γυναίκες έχουν την ανάγκη να εξετάζονται αποκλειστικά από τον γιατρό της εμπιστοσύνης τους. Δεν θέλουν να πηγαίνουν μια φορά τον μήνα στο Νοσοκομείο και εκεί κάθε φορά να τυχαίνουν σε άλλο γυναικολόγο. Δεν είναι καθόλου εύκολο να ξεπερνάνε την ντροπή της εξέτασης αλλά και τον φόβο του άγνωστου προσώπου. Γι' αυτό και οι γιατροί το έχουν καταλάβει και σου λένε: "... δεν θέλεις το τυπικό σύστημα υγείας; Πέσε βασιλιά μου". Επίσης στην εποχή μας είναι πιο ασφαλές και γρήγορο για τον γιατρό να προτιμήσει την καισαρική από το φυσιολογικό τοκετό. Αφήστε που η καισαρική μπορεί να γίνει με ραντεβού και έτσι ο γιατρός να κονομάει κάθε μισάωρο. (Ο Άγιος Κοσμάς έλεγε "Θα έρθει μέρα που τα παιδιά θα γεννιούνται πριν την ώρα τους!"). Αυτό έχει γίνει αντιληπτό από τις μέλλουσες μαμάδες και έτσι προσπαθούν να βρουν ένα γιατρό που ξέρουν ότι θα προσπαθήσει. Οι μέλλοντες μπαμπάδες δεν έχουν δικαίωμα λόγου γι' αυτό τουμπεκί ψιλοκομμένο κύριε περάστε σκουπίστε τελειώσατε. Στο πρώτο μας παιδί (2006) είχαμε βίσμα τον πεθερό μου και δεν μας ζητήθηκαν χρήματα. Ο γιατρός τα έδωσε όλα. 16 ώρες τοκετό από την πρόκληση μέχρι την γέννα. Πήρε τα ρίσκα του. Είχε πείρα και έκανε υπομονή. Τι του ήταν να δώσει εντολή για καισαρική και να τελειώνει σε 20'; Με τη χαρά μου θέλησα να τον ανταμείψω και του έδωσα 300€ που τα είχα στην άκρη έτσι κι αλλιώς για τη γέννα. Στο δεύτερο παιδί (2009) ήμασταν άτυχοι γιατί ο γιατρός μας θα έπαιρνε άδεια τις κρίσιμες μέρες. Μας γνώρισε τον συνεργάτη του και ο άλλος γιατρός μας ζήτησε ξερά 400€ λέγοντας απλά "..αυτή είναι η τιμή." λες και ήταν το τσιφλίκι του. Τα έδωσα γιατί θυμόμουν ότι ο γιατρός θα χρειαστεί μεγάλη υπομονή με την γυναίκα μου. Πράγματι πάλι ο τοκετός κράτησε 15 ώρες. Η γυναίκα μου στέγνωσε η καημένη, αλλά δόξα τω Θεώ. Πριν το τέλος μου με έβαλε να πληρώσω και φακελάκι 150 για την επισκληρίδιο. (Μια ένεση για τοπική αναισθησία) Συμπέρασμα; Το σύστημα εκμεταλλεύεται τους φόβους μας και τα πιστεύω μας. Άλλοι πάνε σε κλινικές και πληρώνουν 5000€ μόνο και μόνο για να μένουν μετά στο μονόκλινο, μη τύχει και κοιμηθεί η γυναίκα με καμιά γύφτισσα στο ίδιο δωμάτιο. Ποια πολιτεία θα έμπαινε στον κόπο να καθορίσει θεσμό δημόσιου οικογενειακού ιατρού στα νοσοκομεία; Ποιο νοσοκομείο θα ρωτούσε τους ασθενείς ποιόν γιατρό προτιμούν; (Για να ξέρουν ποιος είναι ο καλύτερος); Ποια γυναίκα θα εμπιστευόταν την τύχη της στον Θεό και όχι σε έναν γιατρό; Αν είναι να πεθάνουμε δεν είναι εύκολο να γίνει με οποιαδήποτε αιτία; (τοκετός, τρακάρισμα, καρκίνος κλπ) Γιατί νομίζουμε ότι είναι στο πεδίο των επιλογών μας, το πόσο θα ζήσουμε και πόσο ή πως θα ζήσουν τα παιδιά μας; Η κρίση θα μας στρώσει αδερφάκια. Τα λεφτά μας κοίμιζαν τόσο καιρό. Μπράβο στον ADMIN. Ζήνων

Σχόλια

8 years ago ( 23:13 PM )
Κανονικα ΔΕΝ υπαρχει ιατρος ΜΑΣ. Ο ιατρος δεν ειναι ουτε φιλος, ουτε συγγενης, ουτε ΄΄δικος σας΄΄. Πληρωνετε για να εχετε την αποκληστικοτητα και την ΄έξτρα προσοχη και φροντιδα΄΄. Στην πραγματικοτητα πληρωνετε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ που σας δερνει. Η γεννα / ο τοκετος δεν ειναι αρρωστια, προβατα. Μια καλη μαια χρειαζετε, τιποτα αλλο. Κρινετε τους ιατρους με βασει την ταριφα, τον τιτλο (που ολοι ξερουμε πως γινονται καθηγητες στην Ελλαδα) και το καλαμπουρι που κανει. Η΄ποσο γλυκα σας μιλαει. Καλα να παθετε και πληρωνετε τοτε. Κλειστε την τηλεοραση και ανοιξτε κανενα βιβλιο μπας και ανοιξει το μυαλο σας. Δεν σας φταινε μονο τα λαμογια οι ιατροι αλλα και η αγνοια σας. Γνωριζετε περισσοτερα για τα τουρκικα σιριαλ και το facebook παρα για τον ιδιο τον εαυτο σας.

8 years ago ( 23:15 PM )
Οι μέλλοντες μπαμπάδες δεν έχουν δικαίωμα λόγου γι' αυτό τουμπεκί ψιλοκομμένο κύριε περάστε σκουπίστε τελειώσατε. δέν έχεις δικαίωμα μιλάς γι'αυτό . !οποιαδήποτε γυναίκα καινα φέρει ένα παιδί στον κόσμο,'εχει Δικαίωμα και μετο παραπάνω !

8 years ago ( 09:17 AM )
Το αυτονόητο δικαίωμα της επιλογής του γιατρού στο Νοσοκομείο δεν είναι θεσμοθετημένο στην Ελλάδα. Το να.... "φάκελλοπληρώσεις" τον καλύτερο χειρουργικής ειδικότητας γιατρό (Διευθυντή Καθηγητή κλπ), δεν σημαίνει φυσικά ότι πάντα ασχολείται αυτοπροσώπως,ο εισπράξας, αν έχει πολλούς....πελάτες (όχι ασθενείς) εκείνη την ημέρα. Συνήθως ασχολείται κάποιος συνεργάτης του. Ο απλούστερος τρόπος για την επιλογή γιατρού απαιτεί την δια μέσου του ταμείου του νοσοκομείου καταβολή χρημάτων με "τιμαριθμοποιήμενη" από το κράτος κάθε επέμβαση. Ο ασθενής παίρνει απόδειξη καταβολής χρημάτων, από το λογιστήριο του .Νοσοκομείου. Τα χρήματα αποτελούν εισόδημα του Νοσοκομείου, ποσοστά ιδιωτικής παροχής υπηρεσιών των εμπλεκομένων ειδικοτήτων (π.χ.αναισθησιολόγων, νοσηλευτών κλπ), καθώς και συμμετοχή στη δαπάνη των αναλωσίμων. Στο φάκελλο ιστορικού του ασθενούς αναγράφεται ότι είναι ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ασθενής,εις επίγνωση...όλων και άρα νομίμως και διαφανώς.

Προσθήκη νέου σχολίου

κατασκευή ιστοσελίδων netstudio