ipaidabribe

Αποκαλύψτε το μέγεθος της διαφθοράς

ipaidabribe

Προσθέστε τη φωνή σας:

Δεν θα δώσω φακελάκι!


ipaidabribe

Thank you!

I would like to stay anonymous I would like to register for updates ipaidabribe

Καταγγελία σε αυτούς που τα παίρνουν.

Καταγγελία σε αυτούς που τα παίρνουν.
Τύπος Ιστορίας: 
Γεωγραφική Περιοχή: 
Ημερομηνία: 
Ιανουάριος, 2013
Υπηρεσία: 
Περιγραφή: 
Είμαι γιατρός στο ΕΣΥ επί 15 χρόνια σε μεγάλο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Στο νοσοκομείο στο οποίο εργάζομαι λειτουργούν κλινικές του ΕΣΥ αλλά και πανεπιστημιακές κλινικές. Αυτό που έχω να αναφέρω από τα δεκάδες περιστατικά που άκουσα εως τώρα είναι ότι οι συντριπτική πλειοψηφία των ιατρών του ΕΣΥ εργάζεται με συνέπεια και χωρίς να ζητήσει φακελάκια. Αυτό το αναφέρω με πάσα ειλικρίνεια, τουλάχιστον για το χώρο στον οποίο εργάζομαι. Αντίθετα, οι πανεπιστημιακοί γιατροί, οι οποίοι διατηρούν και ιδιωτικά ιατρεία και κατάφεραν να κάνουν όνομα στη "πιάτσα" με διάφορους "κράχτες¨δεξιά και αριστερά, χρηματίζονται κατά κανόνα. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά που έχω επισημάνει εγώ έως τώρα. Βέβαια, είναι μέγα λάθος να νομίζει και ο κάθε ασθενής ότι ο ιατρός που είναι ¨καθηγητής" και παίρνει και πολλά χρήματα είναι καλύτερος γιατρός και χειρουργός από τον απλό ιατρό του ΕΣΥ ο οποίος δεν χρηματίζεται. Ας γνωρίζει ο κόσμος ότι μεγάλο μέρος των πανεπιστημιακών ιατρών πήραν τον τίτλο τους είτε "κληρονομώντας" τη θέση από το πατέρα τους στο πανεπιστήμιο, είτε πληρώνοντας μεγάλα χρηματικά ποσά, είτε συμμετέχοντας σε διάφορες "οργανώσεις και ομάδες" για να επιτύχουν τον σκοπό τους. Και το πιο τραγικό στην όλη υπόθεση είναι ότι η διοίκηση του κάθε νοσοκομείου και πανεπιστημίου και το ίδιο το κράτος δεν τους ακουμπάνε ποτέ. Γιατί άραγε?

Σχόλια

8 years ago ( 23:14 PM )
Πιθανότατα είσαι αναισθησιολόγος. Αυτοί τα ξέρουν όλα και ταυτόχρονα τραβάνε όλη τη δυσκολία και το χαμαλίκι. Αν όχι, ρωτήστε τους αναισθησιολόγους. Αυτοί ξέρουν ποιος τα παίρνει και ποιος όχι. Πάντως και εγώ συμφωνώ με αυτά σε γενικές γραμμές.

8 years ago ( 15:29 PM )
Τότε εσείς θα είστε η εξαίρεση, όπως και όλοι οι άλλοι, αλλά ποιοί επιτέλους ανήκουν στον κανόνα; Λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει, εκτός αν εσείς ζήτε και εργάζεστε σε άλλη χώρα..... το φακελλάκι είναι στον ιατρικό τομέα (γιατροί και νοσοκόμες) κανόνας!!!!!!!

8 years ago ( 09:37 AM )
Αυτά που κατήγγειλε ο συνάδελφος είναι η απόλυτα ακριβές στοιχεία και δεν νομίζω πως μόνο αναισθησιολόγοι τα γνωρίζουν αυτά. Ολοι οι υπόλοιποι που εργάζονται επίσης σε μικτά νοσοκομεία γνωρίζουν τις πρακτικές των πανεπιστημιακών, πως ουδέποτε ασχολήθηκαν με έρευνα παρά μόνο πως θα κερδίσουν με όποιονδηποτε τροπο λεφτά από ασθενή. Τώρα οι πρακτικές που χρησιμοποιούν για να γίνουν πανεπιστημιακοί είναι απόλυτα αληθής όπως περιγράφονται από τον συνάδελφο, το κράτος τις γνωρίζει και όμως δεν τους ακουμπαει!

8 years ago ( 01:10 AM )
Μάλλον δεν είστε γιατρός.Το φακελάκι ζει και βασιλεύει παντού δυστυχώς και είναι ο κανόνας ειδικά στα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. Η εξαίρεση είναι χωρίς φακελάκι αλλά δυστυχώς από ελάχιστους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

8 years ago ( 11:55 AM )
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΩΝ,ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΜΟΝΟΠΟΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΟΝ,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΟΥΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ.ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ.

Προσθήκη νέου σχολίου

κατασκευή ιστοσελίδων netstudio