ipaidabribe

Αποκαλύψτε το μέγεθος της διαφθοράς

ipaidabribe

Προσθέστε τη φωνή σας:

Δεν θα δώσω φακελάκι!


ipaidabribe

Thank you!

I would like to stay anonymous I would like to register for updates ipaidabribe

Δίπλωμα οδήγησης

Δίπλωμα οδήγησης
Τύπος Ιστορίας: 
Γεωγραφική Περιοχή: 
Ημερομηνία: 
Σεπτέμβριος, 2012
Ποσό: 
300€
Περιγραφή: 
Στις 7/9 έδωσα εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Η εκπαιδεύτριά μου από τη σχολή οδηγών, μόλις είδε την επιτροπή, μου είπε πως αυτοί λαδώνονται, και πως αν δεν δώσω 300 ευρώ δεν πρόκειται να με περάσουν. Είμαι 20 χρόνια οδηγός, αλλά είχα δίπλωμα εξωτερικού το οποίο μου εκλάπη το καλοκαίρι. Ήμουν υποχρεωμένος να ξαναδώσω εξετάσεις γιατί χρειάζομαι το δίπλωμα για τη δουλειά μου. Η εκπαιδεύτρια επέμεινε, και μην έχοντας πρακτικά άλλη επιλογή, αναγκάστηκα να δώσω 300 ευρώ. Δεν έχω τα ονόματα της επιτροπής, έχω όμως κάποια στοιχεία: Η εξέταση έγινε την Παρασκευή 7/9 στις 3 το μεσημέρι στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης (Διεύθυνση Συγκοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης). Η επιτροπή αποτελούταν από έναν άντρα και μια γυναίκα. Η γυναίκα ήρθε με το υπ’αριθμόν ΝΕΤ 2233 αυτοκίνητο μάρκας Οπελ Κόρσα. Το πάρκαρε παράνομα κι επιδεικτικά πάνω στο πεζοδρόμιο και ήρθε για τις εξετάσεις. Παρεμπιπτόντως, το αυτοκίνητο το φωτογράφησα, παράνομα παρκαρισμένο και με ληγμένη εδώ και μήνες ασφάλεια… Η φωτογραφία είναι στη διάθεση των αρμοδίων.

Σχόλια

8 years ago ( 10:47 AM )
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας να καταγγείλετε το γεγονός. Μα, εκτός του ανήθικου του γεγονότος, 300 (!!!!) ευρώ !! Τριακόσια!!!!??? Ντροπή, αλήτες.

8 years ago ( 19:58 PM )
αφού ο παθών έχει τόσα στοιχεία, προτείνω να κάνει μια έγγραφη καταγγελία στον γενικό επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης (http://www.gedd.gr/index.php?action=report) η οποία μπορεί να διαφυλάξει το απόρρητο των προσωπικών του στοιχείων -εάν ο ίδιος το επιθυμεί και το δηλώσει στο τέλος, στο ειδικό κουτάκι. το ίδιο ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν και όλοι όσοι έχουν πέσει θύματα οικονομικού εκβιασμού ή διαφθοράς γενικότερα. Αναστασία

8 years ago ( 19:26 PM )
Στείλε την καταγγελία σου να τιμωρηθει

8 years ago ( 16:02 PM )
Φίλε 20 χρονια στο τιμονι και να δώσεις και 300 ευρω? αν εχεις αποδειξεις τραβα το στο ακρα να βρεις το δικιο σου. αλλα ρε συ μην βγαζεις ετσι στον αερα πινακιδες και στοιχεια χωρις να εχει βγει καποια αποφαση. θα βρεις και το μπελα σου απο πανω.

8 years ago ( 20:23 PM )
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ Ή ΕΣΤΩ ΑΡΧΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΟΛΕΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΕΣ... ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΙΓΕΙΣ ΑΘΩΕΣ.

8 years ago ( 14:07 PM )
Φίλε, βγάλτα όλα στην φόρα, ΤΩΡΑ! Να ντρέποντε να κυκλοφορήσουν...

8 years ago ( 18:24 PM )
Μην φοβάσαι να τα πεις όλα. Ολοι εμείς ειμαστε, λίγο-πολύ, ολοι καμμένοι. Θα σε υποστηρίξουμε όπως μπορούμε.

8 years ago ( 14:32 PM )
Φίλε, ενημέρωσέ μας. Θα σώσεις κόσμο και κοσμάκι.

8 years ago ( 13:42 PM )
ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΣ ΟΤΙ ΛΕΣ; ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΙΚΕΣ...

8 years ago ( 22:43 PM )
ton kleisane mesa

7 years ago ( 14:42 PM )
Οδηγώ 15 χρόνια και με έκοψαν για μια λεπτομέρεια μόνο και μόνο για τα λεφτά! Νρέπομαι που με φωνάζουν έλληνα... Καταντήσαμε τη χώρα μας αποικία των εβραίων δανειστών μας... Καλά να πάθουμε αφού ειμαστε άθλιοι σαν λαός...

Προσθήκη νέου σχολίου

κατασκευή ιστοσελίδων netstudio