ipaidabribe

Αποκαλύψτε το μέγεθος της διαφθοράς

ipaidabribe

Προσθέστε τη φωνή σας:

Δεν θα δώσω φακελάκι!


ipaidabribe

Thank you!

I would like to stay anonymous I would like to register for updates ipaidabribe

Παραπεμπτικό για τεστ ΠΑΠ με μηδενική (για τον ασφαλισμένο) συμμετοχή

Παραπεμπτικό για τεστ ΠΑΠ με μηδενική (για τον ασφαλισμένο) συμμετοχή
Τύπος Ιστορίας: 
Γεωγραφική Περιοχή: 
Ημερομηνία: 
Νοέμβριος, 2013
Υπηρεσία: 
Ποσό: 
10€
Περιγραφή: 
Συνόδευσα (λόγω μη καλής γνώσης των Ελληνικών της) την αλλοδαπή σύζυγό μου στον κ.* Γυναικολόγο - ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ / Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ , προκειμένου να της χορηγήσει 2 παραπεμπτικά για γυναικολογικές εξετάσεις (1 για τεστ ΠΑΠ και 1 για μαστογραφία). Την ώρα που μας έδινε τα παραπεμτικά, πολύ διακριτικά - μου έδωσε και την κάρτα της κας. * (Ιατρού- Κυτταρολόγου * λέγοντάς μου ταυτόχρονα "Στη περίπτωση που δεν έχετε Κυτταρολόγο για το τεστ ΠΑΠ". Σκεφτήκαμε ότι αν δεν πηγαίναμε εκεί που μας υπόδειξε ο γιατρός, ενδεχομένως να μην είχαμε μελλοντικός καλή εξυπηρέτηση, οπότε φύγαμε από τον κ.* και από το σπίτι μας πλέον, τηλεφωνήσαμε στην κα.* και κλείσαμε το ραντεβού για την κυτταρολογική εξέταση του τεστ ΠΑΠ. Όταν πήγαμε στο ραντεβού, η κα. * και αφού προηγουμένως πήρε δείγμα από την σύζυγό μου και προφανώς βλέποντας ότι είναι αλλοδαπή - ούτε λίγο - ούτε πολύ της ζήτησε φακελάκι 10 ευρώ - παρόλο που το παραπεμπτικό ανέφερε 0,00 ευρώ και στη στήλη "Συμμετοχή Ασφαλισμένου 0%". Δεν ήθελα να δημιουργήσω φασαρία και "το έπαιξα βλάκας", γιατί θα το μάθαινε ο συνεργάτης - γυναικολόγος (κ.*) και ίσως να μας δημιουργούσε άλλα προβλήματα, όταν θα πήγαινε η σύζυγός μου για εξέταση στο μέλλον. Σημ. Η κα.* εκτός από διαπλοκέας τυγχάνει και φοροφυγάς - γιατί δεν μας έδωσε απόδειξη - άλλωστε πως θα δικαιολογούσε την είσπραξη των 10 ευρώ; Γενικά, και παρ'όλες τις αποκαλύψεις περί διαφθοράς, χρηματισμού και σκανδάλων, φαίνεται ότι σε κάποιους έχει γίνει τρόπος ζωής και αρνούνται πεισματικά να αλλάξουν. ΝΟΙΩΘΩ, ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ.

Σχόλια

6 years ago ( 10:21 AM )
Δυστυχώς το πιο σημαντικό που είναι επιτακτικό να συνειδητοποιήσετε είναι ότι στην περίπτωση σας και οι δυο επαγγελματίες υγείας στους οποίους απευθυνθήκατε ΔΕΝ είναι επαγγελματίες και ΔΕΝ έχουν το συμφέρον της συζύγου σας ως προτεραιότητα αλλά το δικό τους οικονομικό συμφέρον. Αν λοιπόν παίρνουν αποφάσεις για την υγεία της συζύγου σας βάσει οικονομικού οφέλους και όχι βάσει της ιατρικής ανάγκης και δεοντολογίας ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ για γιατρούς της συζύγου σας στο μέλλον??? Θα τους εμπιστευθείτε??????

6 years ago ( 21:05 PM )
ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΟΥΜΕ ΔΛΔ ΠΩΣ ΤΟ 99,99% ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ "ΤΡΕΧΟΥΜΕ" ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ 0,Ο1% ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ?ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ,ΥΠΕΡΗΧΟ.ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠ ΟΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ(ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΖΙ Μ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ)ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΓΙΑ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΑΝ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΟΠΥΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΛΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΚΑΡΩΤΙΔΩΝ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ.ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ?ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΑΔΕΙΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

κατασκευή ιστοσελίδων netstudio