ipaidabribe

Αποκαλύψτε το μέγεθος της διαφθοράς

ipaidabribe

Προσθέστε τη φωνή σας:

Δεν θα δώσω φακελάκι!


ipaidabribe

Thank you!

I would like to stay anonymous I would like to register for updates ipaidabribe

Να τα δώσω πίσω;

Να τα δώσω πίσω;
Τύπος Ιστορίας: 
Γεωγραφική Περιοχή: 
Ημερομηνία: 
Οκτώβριος, 2012
Υπηρεσία: 
Περιγραφή: 
Εμένα ρε παιδιά οι ασθενείς μου δίνουν σοκολάτες, παστελια, τζουφιες σαμπάνιες, κουνελια, τσίπουρο εντοπιο, κρασάκι χυμα. Τους χαμογελώ και τα δέχομαι όλα, τους ευχαριστώ και το χαίρονται, γιατί και η δική τους επέμβαση έχει παει καλά. Μήπως δεν πρέπει να τα δέχομαι και είναι επιληψιμο? πάντως δεν είμαι αλκοολικος και συνήθως τα μοιραζω. Αυτό είναι φακελάκι; Δώροληψια μήπως;

Σχόλια

8 years ago ( 13:13 PM )
Ααχχ, χιούμορ

8 years ago ( 12:17 PM )
Χωράει γιατρέ μου το κουνέλι σε φάκελο? Κάτω από το τραπέζι σου το πασάρουν το τσίπουρο? Τόσα χρόνια σπούδαζες γιατρέ μου δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά?

8 years ago ( 03:26 AM )
ΝΑΙ φιλε μου δωροληψια ειναι και αυτο ασχετα αν το γλευαζεις γιατι ο καθε δυστηχης σου δινει οτι εχει για να σε ευχαριστησει.Κανονικα δεν πρεπει να δεχεσαι τιποτα.

8 years ago ( 11:24 AM )
Πολύ φοβάμαι πως είναι δωροληψία. Έπεσες μέσα.

8 years ago ( 00:38 AM )
Άσε ρε φίλε που είναι δωροληψία. Στην λογίστρια μου . , στον δάσκαλο του σχολείου του παιδιού μου , και όπου μπορώ κάθε χρόνο κάνω και από ένα δώρο. Γιατί όχι στον γιατρό. Γιατί τόση κακία απέναντι σε αυτό το επάγγελμα.? Κατακριτέος ο γιατρός που ζητάει φακελάκι, όχι και αυτός που ο άλλος από ευχαρίστηση του πάει κάτι. Μην τα παραλέμε γιατί χάνουμε το δίκιο μας σε άλλες περιπτώσεις που έχουμε πράγματι δίκιο

8 years ago ( 06:34 AM )
Απο μια παλια εμπειρία στο ωνασειο που δε δεχόταν κανεις χρήματα που απο ευχαρίστηση ήθελα να δώσω, βλέποντας την απογοήτευση μου Και λόγω της επιμονης μου μου έλεγαν στο τέλος, "φέρτε αν θέλετε ένα κουτί γλυκά για όλους μας". Και στο νοσοκομείο μεταξα στον Πειραιά, αν δεν κάνω λάθος, Είχα την ίδια εμπειρία. Νιώθω ότι χρειαζόμαστε όλοι μια εκπαίδευση πάνω σε αυτο. Είμαι πολυ μπερδεμενη και καταλαβαίνω ότι η ανάγκη μου Να δείξω την ευγνωμοσύνη μου μπορει να βλάπτει το δίκαιο. Αν δηλαδή ειναι και αυτο χρηματισμος. Αυτος που δέχεται την προσφορά, σε προτιμάει όταν έχεις ανάγκη τις υπηρεσίες του, Απο κάποιον άλλον απο τον όποιον δεν εχει πάρει κάτι;

8 years ago ( 14:08 PM )
Μην είμαστε υπερβολικοί! Τέτοιου είδους παροχές δύσκολα θα μπορούσαν να υπαχθούν στο αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας, όχι λόγω της ασήμαντης αξίας τους αλλά διότι γίνονται στα πλαίσια σχέσεων κοινωνικής αβροφροσύνης και ευχαρίστησης και ως εκ τούτου δεν μπορούν να λειτουργήσουν ως "μέσο εξαγοράς" της υπηρεσίας.

8 years ago ( 19:49 PM )
Χαιρετίζω την προσπάθεια που κάνετε εδώ και προσθέτω ότι οι γιατροί που ζητάνε ή τους προσφέρουν φακελάκι, είναι γιατροί με κάποια φήμη σχετική με τις ικανότητες που έχουν αναπτύξει πάνω στην δουλειά τους. Γιατροί σκιτζήδες δεν έχουν να λαμβάνειν φακελάκιν. Τουτέστιν και για να μην μακρηγορώ αν πετύχουμε την απομάκρυνση των γιατρών αυτών από την δημόσια υγεία, τότε θα αυξήσουμε την αναζήτηση ικανών γιατρών σε νοσοκομεία του εξωτερικού όπως (Γερμανία Γαλλία Αγγλία Γερμανία , Ιταλία Ισπανία , Γερμανία, Αμερική Αυστραλία, Γερμανία , Αφρική , Τουρκία, Γερμανία, Αλβανία, Βουλγαρία και εις την Γερμανίαν ) όπου δεν υπάρχουν φακελάκια και έτσι όλοι θα απολαμβάνουν μία οικονομική θεραπεία. .Επίσης με την απομάκρυνση αυτών των γιατρών θα ενθαρρύνουμε επιχειρήσεις από την Γερμανία Γαλλία Αγγλία Γερμανία , Ιταλία Ισπανία , Γερμανία, Αμερική Αυστραλία, Γερμανία , Αφρική , Τουρκία, Γερμανία, Αλβανία, Βουλγαρία και την Γερμανίαν να μας προσφέρουν τις υπηρεσίες των στον τομέα της υγείας , κάτι ανάλογο δηλαδή με τα αγροτικά προϊόντα που οι κακοί παραγωγοί κλέβουν ή δε δηλώνουν τούτο κείνο τάλλο και οι ντομάτες οι πατάτες τα σκόρδα τα καρύδια τα φασόλια και άλλα πολλά μας έρχονται από άλλες χώρες όταν πάμε να τα αγοράσουμε από τα γνωστά μεγάλα εμπορικά καταστήματα άλλων χωρών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα . Τα μάτια σας 14, και όπου ακούτε φακελάκι τα αυτιά σας 48, (δικό μου αυτό!), γιατί φακελάκι δεν σημαίνει μόνο ικανός γιατρός, σημαίνει έναν ικανό γιατρό που θα μαθητεύσουν γύρω του και άλλοι νέοι ιατροί που με την σειρά τους θα αποκτήσουν ικανότητες και φήμη με αποτέλεσμα οι επενδυτές του εξωτερικού να αγχώνονται και να αποφεύγουν τις επενδύσεις στην Ελλάδα γιατί δεν θα είναι Χ.Ρ. (δηλαδή χαμηλού ρίσκου (δικό μου και αυτό!!.)) Δεν θέλω να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα των μεν θέλω να κραυγάσω (Όψιμο το ενδιαφέρον) των δε.

8 years ago ( 03:17 AM )
Το 19.49 PM ειναι σιγουρα γιατρος που τα παιρνει καλα τα φακελακια και σιγουρα πιστευει οτι ειναι και ''ο πρωτος''. ΦΥΓΕ να πας αλλου εκει που λες δεν χρειαζομαστε τις υπηρεσιες σου και ποσο μαλλον να μαθητευσει και καποιος μαζι σου , το πρωτο που θα μαθει ειναι το φακελακι .Επισης υπαρχουν πολλοι αριστοι γιατροι στην χωρα μας που ειναι ηθικοι και αυτοι αξιζει να ειναι και δασκαλοι.

Προσθήκη νέου σχολίου

κατασκευή ιστοσελίδων netstudio