ipaidabribe

Αποκαλύψτε το μέγεθος της διαφθοράς

ipaidabribe

Προσθέστε τη φωνή σας:

Δεν θα δώσω φακελάκι!


ipaidabribe

Thank you!

I would like to stay anonymous I would like to register for updates ipaidabribe

ΔΕΝ πήρα φακελάκι

ΔΕΝ πήρα φακελάκι
Τύπος Ιστορίας: 
Γεωγραφική Περιοχή: 
Ημερομηνία: 
Νοέμβριος, 2012
Ποσό: 
0€
Περιγραφή: 
Εργάζομαι σε Εισπρακτική Υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών. Δεν έχω δεχτεί ποτέ ούτε 1 ευρώ. Πολλές φορές ο συναλλασσόμενος προσπαθεί να με χρηματίσει, ακόμα κι αν μετά τον έλεγχο δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό στην υπόθεσή του. Προς μεγάλη μου απογοήτευση, όταν πρωτοδιορίστηκα, διαπίστωσα ότι η πλειοψηφία των συναδέλφων, ιδίως οι μεγάλης ηλικίας, χρηματίζονται και μάλιστα εκβιάζουν τον κόσμο. Το μόνο που έχω να σας πω είναι ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ. Αν κάποιος σας ζητήσει χρήματα ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ και ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΟΝ στη γραμμή καταγγελιών του Υπουργείου Οικονομικών 1517 ή στην Αστυνομία ή απευθείας στον Εισαγγελέα. Μην επιτρέπετε σε κανέναν να εκμεταλλεύεται την εξουσία, που το κράτος του έδωσε για να εισπράττει προς όφελος του Δημοσίου, ενώ αυτός τη χρησιμοποιεί για να θησαυρίσει. Όλοι οι επίορκοι να πάνε σπίτια τους.

Σχόλια

8 years ago ( 22:09 PM )
Κάποτε είχα και εγώ εκβιαστεί απο συμμορία ελεγκτή-φοροτεχνικού και μου ζήταγαν λεφτά για δήθεν φορολογική παράβαση (και πολλά για τότε 1.000.000 δραχμές) Τα ζύγισα και τους φώναξα στο μαγαζί (συνεργείο αυτοκινήτων) και με τα παιδιά τους τσάκισα στο ξύλο!!!! Σκέφτηκα ότι και στο δικαστήριο να με πήγαιναν (κάτι που δεν έκαναν) δεν θα είχαν στοιχεία γιατί τους έδειρα. Σαφώς μετά απο αυτό ο φάκελος πήρε την κανονική σειρά και πλήρωσα τα αναλογούντα!!! Η τελευταία φορά που μου έκαναν απόπειρα για φακελάκι (όταν κατέθεσα τα χαρτιά μου για το Τ.Ε.Β.Ε.) Περίμενα τον υπάλληλο κοντά στο αυτοκίνητο του και του είπα να το ασφαλίσει για πυρκαϊά και υλικές ζημιές. Το κατάλαβε και η υπόθεση μου τελείωσε στον εύλογο χρόνο.. Υ.Γ. ΔΕΝ είμαι απο αυτούς που ''ξύνουν τα νύχια τους για καυγά'' Αλλά πολύ φιλήσυχος άνθρωπος αλλά και στις δύο περιπτώσεις είχα φτάσει στα όρια μου.

8 years ago ( 01:11 AM )
Φίλε του υπουργείου οικονομικών Μπράβο σου!!! Έτσι, να ενημερώνετε τον κόσμο, μπας και σταματήσει κάποια στιγμή αυτή η γάγγραινα του λαδώματος. Βρίζω νύχτα - μέρα τους δημοσίους και δυστυχώς μαζί με τα καθάρματα παίρνει η μπάλα και κάποιους έντιμους σαν κι εσένα. Μόνο που είστε μετρημένοι βρε αδελφέ! Όλα τα εξοχικά και οι βάρκες στα παράλια της Ελλάδας και κάτι σαλέ στα βουνά, ανήκουν σε ανθρώπους του συναφιού σου. Δυστυχώς ανήκεις στους μαζί τα φάγαμε...!

8 years ago ( 12:56 PM )
Ένα μπράβο κι από εμένα!!! Μακάρι όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι να ήταν σαν κι εσάς. Καταλαβαίνω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά αυτό δεν νομιμοποιεί την ανηθικότητα. Δεν θέλω να φανώ μελοδραματική, αλλά ό,τι δίνεις στην ζωή σου επιστρέφεται. Αν είσαι δίκαιος και ηθικός η ζωή θα σε ανταμείψει...ΜΠΡΑΒΟ!!

8 years ago ( 10:48 AM )
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !! Είμαι και εγώ στο δημόσιο σε θέση που θα μπορούνα να έχω πλουτίσει, αλλά ζω φτωχός μόνο με το μισθό μου, γιατί φοβάμαι το άδικο. Ασε που ισχύει το : "ανεμομαζώματα διαολοσκορπίσματα".

7 years ago ( 09:34 AM )
Απλά Μπράβο!!

Προσθήκη νέου σχολίου

κατασκευή ιστοσελίδων netstudio