ipaidabribe

Αποκαλύψτε το μέγεθος της διαφθοράς

ipaidabribe

Προσθέστε τη φωνή σας:

Δεν θα δώσω φακελάκι!


ipaidabribe

Thank you!

I would like to stay anonymous I would like to register for updates ipaidabribe

ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ

ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ
Τύπος Ιστορίας: 
Γεωγραφική Περιοχή: 
Ημερομηνία: 
Ιούνιος, 2013
Ποσό: 
0€
Περιγραφή: 
Ο αγαπημένος μπαμπάς μου εισήχθη στο νοσοκομείο και περίμενε να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία λόγω ενός προβλήματος που αντιμετώπιζε. Πέρασαν περίπου δύο εβδομάδες αναμονής για την αξονική και τελικά μία μέρα μετά την αξονική έφυγε λόγω σηψαιμίας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ. Σηψαιμία καθώς ήταν ξαπλωμένος με περιστατικά λοιμώξεων(ουρολογικών)γύρω του, ενώ ο ίδιος αντιμετώπιζε σοβαρότερο πρόβλημα. Οι υπόλοιποι ασθενείς στον ίδιο χώρο έκαναν εξετάσεις και επεμβάσεις μέσα σε 2-3 ημέρες και έπαιρναν εξιτήριο. Μαθαίναμε από τους ίδιους ότι....έδιναν φακελάκι. Θα κάνω κάποια σχόλια και όσα θα γράψω τα πιστεύω και λυπάμαι πολύ για αυτά. 1. Οι περισσότεροι γιατροί πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι το κέντρο της προσοχής, ούτε οι σοφοί του τόπου. Για μένα απλώς είναι απόφοιτοι ενός τμήματος Α.Ε.Ι. όπως και τόσοι άλλοι από εμάς. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ζητούν παράνομα χρήματα από ασθενείς. έχουν την υποχρέωση να παρακολουθούν κάθε περιστατικό από κοντά, κυρίως όταν αυτό είναι σοβαρό. Αν δεν μπορούν ή δε θέλουν να το κάνουν, να πάνε σπίτι τους. 2. Υποψιάζομαι ότι και για την αξονική περίμεναν φακελάκι διότι την ανέβαλαν συνεχώς και το περιστατικό ήταν πολύ σοβαρό. Αυτό που δεν κατάλαβαν ήταν από που ξεκίνησε η σηψαιμία. Τρείς ιατροί - καθηγητές, ανάμεσα τους και ο διευθυντής της κλινικής και δύο ειδικευόμενοι δεν μπόρεσαν ούτε μετά το χαμό του μπαμπά μου να δώσουν σαφείς απαντήσεις στο πως προκλήθηκε η σηψαιμία. Βεβαίως δεν ήταν ικανοί ούτε για την πρόληψη της. Εννοείται ότι εμφανίστηκαν την τελευταία ημέρα να δώσουν την άθλια παράσταση τους. Λυπάμαι πολύ. 3. Έχω ειδικότητα διαφορετική από εκείνη του γιατρού αλλά όταν πήρα τα αποτελέσματα της αξονικής(έγινε λίγες ώρες πριν χάσουμε το μπαμπά μου) συνειδητοποίησα από μία παράγραφο τι είχε συμβεί......φλεγμονή στο έντερο με όλα τα επακόλουθα.Δεν είχαν την εμπειρία να το καταλάβουν λίγες ημέρες νωρίτερα; Δεν μπορούσαν να κάνουν από τη δεύτερη μέρα την αξονική ώστε να το αντιμετωπίσουν; 4. Απευθύνθηκα την ένατη ημέρα που νοσηλευόταν σε ειδικευόμενο και του εξήγησα ότι παρουσιάζει έντονη εφίδρωση και έχει κοιλιακούς πόνους ώστε να το κοιτάξει και η απάντηση που πήρα ήταν....δεν μπορώ να ασχοληθώ, έχω άλλα περιστατικά. Του εξήγησα ότι είναι υποχρεωμένος και ότι το περιστατικό είναι σοβαρό και αντέδρασε εντονότερα λέγοντας ότι δεν έχω το δικαίωμα να επεμβαίνω στη δουλειά του. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να του πω να αφήσει τη δουλειά του και να πάει σπίτι του καθώς κοίταζα τα χέρια του που έτρεμαν από νεύρα(ψυχολογικά τα γιατρουδάκια....) 5. Ποιος πολίτης αυτής της χώρας θα έδινε φακελάκι σε αυτούς τους ανίκανους, αναίσθητους, ψυχρούς, με ελλιπείς γνώσεις ανθρώπους. Τα περιστατικά σηψαιμίας στο συγκεκριμένο νοσοκομείο διαδέχονται το ένα το άλλο. ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.

Σχόλια

8 years ago ( 14:43 PM )
αναξιοι, ανικανοι, μαλακες, αδιαφοροι, ολοι αυτοι ειναι για σκοτωμα, ακομα και εγω που ειμαι πολυ μικρος ακομα θα εκανα καλυτερη δουλεια απο αυτους τουλαχιστον(δεν θελω να γινω γιατρος αλλα σιγουρα θα εκανα καλυτερη δουλεια)....

8 years ago ( 11:07 AM )
ψυχολογικά τα γιατρουδάκια;.. τέλοσπαντων και ως προς το σχόλιο: σίγουρα τίποτα δε θα έκανες, όπως τίποτα δεν κάνεις τώρα παρά ένα σχόλιο.

8 years ago ( 01:17 AM )
Για το δεύτερο σχόλιο (11:07). Από το σχόλιο καταλαβαίνω ότι μάλλον πρόκειται για γιατρό. Έτυχε πολλές φορές να συναντώ (και στα φοιτητικά μου χρόνια και στα επόμενα χρόνια) γιατρούς όλων των κατηγοριών. Γιατρούς με ειδικότητα και καλή θέση στο δημόσιο, τελειόφοιτους ιατρικής, υποψήφιους για απόκτηση ειδικότητας. Η έλλειψη γνώσεων που έχουν είναι τρομακτική. Συζητούσα πρόσφατα με γιατρό για την τοκοφερόλη και δεν ήξερε τι ήταν!! Ανέφερα σε .......υποψήφιο μικροβιολόγο την αλλαντίαση και μου είπε ...αυτό δεν το γνωρίζω πρέπει να το διαβάσω!! Οι φοιτητές μου έλεγαν γελώντας ότι τα μισά μαθήματα τα περνούσαν με το .....βιβλίο ανοιχτό και τα άλλα μισά με τη βοήθεια περιλήψεων (τα γνωστά sos) από τις κομματικές παρατάξεις. Όσο για τα ψυχολογικά δυστυχώς αληθεύει και πολλοί προτείνουν και ψυχοφάρμακα σε ασθενείς χωρίς οι ίδιοι να είναι ψυχίατροι(μέχρι και για χρήση ναρκωτικών άκουσα τελευταία από γιατρό) Αίσχος. Υπάρχουν καλοί γιατροί αλλά είναι λίγοι.

7 years ago ( 01:08 AM )
Καλη δύναμη φίλε μου!μου έτυχε παρόμοιο περιστατικό!η ζωή ειναι ρόδα και κάποια στιγμη θα τα βρούνε μπροστά τους κσι θα γελάει ο θεός!γιατρουδάκια της συμφοράς!

7 years ago ( 13:52 PM )
το εχω ακουσει και στο ραδιοφωνο οτι παιρνουν τις εξετασεις με αντιγραφες ..Αισχος στου κασιδι το κεφαλι μαθαινουν Ιατρικη,..

7 years ago ( 15:45 PM )
Εμένα πάντως αν μου τύχει θα πάω στην αστυνομία. Οι ιατροί οφείλουν να μην τα παίρνουν, απλά.-

Προσθήκη νέου σχολίου

κατασκευή ιστοσελίδων netstudio