ipaidabribe

Αποκαλύψτε το μέγεθος της διαφθοράς

ipaidabribe

Προσθέστε τη φωνή σας:

Δεν θα δώσω φακελάκι!


ipaidabribe

Thank you!

I would like to stay anonymous I would like to register for updates ipaidabribe

Κολικός νεφρού=300ευρώ στην Καλαμάτα

Κολικός νεφρού=300ευρώ στην Καλαμάτα
Τύπος Ιστορίας: 
Γεωγραφική Περιοχή: 
Ημερομηνία: 
Σεπτέμβριος, 2012
Υπηρεσία: 
Ποσό: 
300€
Περιγραφή: 
Μετά από εισαγωγή στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας με κολικό νεφρού, και μετά από μια εβδομάδα με αφορητους πόνους, υψηλό πυρετό, συνεχείς εμετούς, πλήρη αφαγία και αποτία, διαγνώθηκε πυελονεφρίτιδα και ότι χρειαζόταν να μου βάλουν pigtail σωληνάκι γιατί είχε βουλώσει το νεφρό μου. Φυσικά ενώ μου ανακοινώθηκε ότι πρέπει να κάνω εγχείρηση, αυτό συνέβη μετά από άλλο ένα 24ωρο ταλαιπωρίας. Ο γιατρός ήταν άφαντος, τον έβλεπα μόνο 30 δευτερόλεπτα κάθε πρωί οπότε και με ρωτούσε αν είχα πυρετό. Η θετική μου απάντηση πυροδοτούσε μόνο αυτό.. άλη μια μέρα και βλέπουμε. Καμμιά άλλη απάντηση ότι ερώτηση και να έκανα. Αφού ξέσπασα σε κλάματα επειδή δεν ήξερα τι γίνεται με νεημέρωσαν καλοθελητές συνάδελφοι, νοσοκόμες και άλλοι ασθενείς του γιατρού ότι παίρνει φακελάκι για να σε προσέξει. ΔΕΝ έδωσα φακελάκι στον διευθυντή ουρολογικής της Καλαμάτας, ονόματι Σ********, και το αποτέλεσμα μου έκανε την εγχείρηση, δεν τον ξαναείδα παρα μόνο για να μου πει οτι πρεπει να έρθω σε 3 βδομάδες να το βγάλει κάποιος άλλος το σωληνάκι, και όταν υποψιασμένη πλέον έκανα αξονική με δική μου μόνο χρέωση, ο ακτινολόγος διέγνωσε..είδε δηλαδή ότι το σωληνάκι δεν είχε μπει ποτέ στη θέση του και το νεφρό μου συνέχιζε να είναι πρησμένο. Φυσικά πήγα στον ιδιωτικό τομέα, όπου έδωσα τα τριπλάσια λεφτά να διορθώσω το λάθος του χασάπη και να γίνω καλά. Με λίγα λόγια, ούσα 27 ετών παραλίγο να χάσω την κανονική λειτουργία του νεφρού μου επειδή ο Σ******* περίμενε να μην αντέξω άλλο πόνο και να υποκύψω στο να του δώσω τα πολυπόθητα 300 ευρώ! 300 να είναι οι ώρες που του μένουν ζωντανός!!!

Σχόλια

8 years ago ( 00:55 AM )
ΠΑΓΝΗ. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ.ΙΟΥΛΙΟΣ 2010.ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΗΝΙΚΗ ΓΙΑ 12 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΙΓΗ.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΟΙ.ΑΝ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΚΡΗΤΗ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ'''

8 years ago ( 00:52 AM )
Το όνομα του Σ****** γιατί δεν το λέτε; Απαγορεύεται απο το site?

8 years ago ( 19:47 PM )
2 parathrhseis sthn kyria:1. To xeirourgeio egine an kai den edwse fakelaki (ma giati arage? Mhpws giati etsi eprepe?) 2. Egine mia epiplokh pou einai panta sto paixnidi... Kai 2 symperasmata: 1. Ton katallhlo xrono epembashs prepei na ton orizoun oi astheneis, 2. Opoios giatros kanei mia epiplokh prepei na kremastei!!! Kai malista amesws...

7 years ago ( 08:28 AM )
Σιγα σιγα παιδια θα τα φτιαξει ολα αυτος ο αχρηστος ο υπ.... του ειπαν να μας πεθανει κ το κανει!!!!!!

6 years ago ( 07:46 AM )
το ονομα πρεπει να λεγεται γιατι προφυλασει εμας που 'εχουμε χρόνια προβλήματα με τα νεφρά,απο τέτο ιους ασυνείδητους . Για να λεμε και τα καλά ,με χειρούργησε ο κ.Σακκας Γρηγόρης πριν 10 μέρες στην Αθήνα. Απο την ημέρα που βγ,ηκα απο το νοσοκομείο....κάθε μέρα...(στην αρχη δύο φορές την ημέρα) με παίρνει τηλ. για να μάθει αν πονάω και πως πάω.Εχω κατασυγκινηθεί με την περίπτωση και μς εχει βουθήσει αφάνταστα .(εχω πρόβλημα με νεφρα εδω και 30 χρόνια με διάφορες ταλαιπωρίες και επαφέσ με αρκετούς γιατρούς . Τον γνώρισα πρόσφατα.Ας ειναι ...καλά..)

2 years ago ( 18:19 PM )
Eπί κειμένου καταπτύστου περιεχομένου αναρτηθέντος σε ιστοσελίδα του διαδικτύου, υπό τα στοιχεία το οποίον φανερά απεικονίζει και στοχοποιεί τον εν λόγω Διευθυντή , σας καθιστώ γνωστά τα εξής: Επί μήνυσής του κατά της ανώνυμης κατά το δημοσίευμα αποκαλυφθείσας όμως συντάκτριας του κειμένου ασκήθηκε ποινική δίωξη και κατά την συνεδρίαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας την 3-7-2018 κρίθηκε ένοχη κατά το άρθρο362 Π.Κ ως προς ισχυρισμό αδιαφορίας ιατρικής wal praxis και παύει υφ’ όρον 8 Ν. 4411/2016. Ένοχη 363 Π.Κ. ως προς το σκέλος του χρηματισμού και επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 6 μηνών και επιδικάστηκε υπέρ αυτού η αιτηθείσα πολιτική αγωγή. Επειδή εξ αιτίας της παραπάνω διαρκούς και κατ’ εξακολούθηση βάναυσης προσβολής της προσωπικότητάς του καθώς και της τιμής και της υπόληψής του ως προσώπου, επιστήμονα, δημοσίου υπαλλήλου, οικογενειάρχη και μέλους του κοινωνικού συνόλου, έχει υποστεί μεγίστη ηθική βλάβη και η σπίλωση του ονόματός του συνεχίζεται ακόμη, αφού το κείμενο αυτό παραμένει αναρτημένο στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα ο κάθε επισκέπτης αυτής να μπορεί να πληροφορηθεί σχετικά. Επειδή το ψεύδος της συντάκτριας και η δόλια συμπεριφορά της από της πρώτης στιγμής καταγγέλθηκε από τον λόγω Διευθυντή, και έτυχε της τιμωρίας από τις δικαστικές αρχές. Επειδή δεν ελέγξατε το αληθές του άκρως συκοφαντικού και ψευδούς και κατά κυριολεξία κατάπτυστου κειμένου. ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ Απαιτούμε να καθαιρεθεί αυτό το άκρως υβριστικού και συκοφαντικού περιεχομένου, αήθες κείμενο και να αναρτηθεί απόφαση του Δικαστηρίου για όσο χρονικό διάστημα παρέμεινε η κατάπτυστη δημοσίευση της <ανώνυμης> πλην γνωστής συντάκτριας η οποία δημοσίευσε ψευδή και συκοφαντικά στοιχεία πιστεύοντας ότι μπορεί να «κρυφτεί» πίσω από την ανωνυμία της , άλλως θέλω προβεί στα νόμιμα.

Προσθήκη νέου σχολίου

κατασκευή ιστοσελίδων netstudio