ipaidabribe

Αποκαλύψτε το μέγεθος της διαφθοράς

ipaidabribe

Προσθέστε τη φωνή σας:

Δεν θα δώσω φακελάκι!


ipaidabribe

Thank you!

I would like to stay anonymous I would like to register for updates ipaidabribe

Φακελάκια στην σημερινή εποχή

Φακελάκια στην σημερινή εποχή
Τύπος Ιστορίας: 
Γεωγραφική Περιοχή: 
Ημερομηνία: 
Οκτώβριος, 2012
Υπηρεσία: 
Περιγραφή: 
Γιά σας. Αν και παρατηρώ οτι βρίζετε αβέρτα χωρίς να το σταματά ο διαχειριστής.Θα σας πώ εγώ τι εστί φακελάκι . "Μικρό χρηματικό δώρο που δίνουμε σε κάποιον".αφού τα δίνετε γιατί παραπονιέστε; Εγώ οφείλω να παραδεχτώ οτι παιρνω φακελάκια και θα παίρνω ,κ ας με βρίζετε. Γιατί να μην παίρνω ; Τόσες ευθύνες ,τέτοια κούραση ,τόσος κόπος.Όταν έρχονται και ζητάνε να εγχειριστούνε δέν πρέπει να πληρώσουν ; Θεωρούμαι απο τους καλύτερους ακόμα κ στο εξωτερικό . Έχω πάρει μέχρι κ 20.000 ευρώ φακελάκι κ δέν θα αναφέρω χρονολογία. Σε ένα μήνα απο φακελάκια έβγαλα μέχρι και 100.00 ευρώ απο χειρουργεία. Και ποιός είσαι εσύ που θα μου πεις να μήν πάρω; Εσείς που τόσα χρόνια φοροδιαφεύγετε και κλεβετε τον κόσμο και μιλάτε για φακελάκια όταν εμείς δουλεύουμε 18 ώρες το 24ώρο και εσείς ούτε ένα ευχαριστώ; Πόσοι άραγε μπορούν να συνειδητοποιήσουν τα καθημερινά διλήμματα και τις δοκιμασίες που περνά ένας γιατρός; Εγώ θα συνεχίσω να παίρνω γιατί είμαι απο τους καλύτερους. Θέλετε δέν θέλετε αυτό θα κάνω !!! Θέλεις αποτέλεσμα ;Θα μου τα σκάσεις !!! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!

Σχόλια

6 years ago ( 03:46 AM )
είμαι Χειρουργός ιδιώτης.Η διατύπωσή σου συνάδελφε δε μου αρέσει.Ναι, κοπιάσαμε, ναι, ξενυχτήσαμε, ναι, γερνάμε πρόωρα, αλλά ο κόσμος δε μας φταίει. Αν είσαι από τους καλύτερους, μπράβο σου, αλλά πρέπει να σου πω ότι είναι ξεφτίλα να έχεις ταρίφα: εγώ είμαι πολύ γνωστός ιδιώτης και δεν έχω. Βλέπω και χειρουργώ με τιμές που αποφασίζω εκείνη την ώρα, ακόμα και δωρεάν, γιατί θεωρώ τιμή μου να με επιλέξει ο άρρωστος. Και σου θυμίζω: είμαι ΙΔΙΩΤΗΣ, άρα από τις επισκέψεις και τα χειρουργεία έχω εισόδημα. Κάποιοι, να σου θυμίσω, μπορεί να μη σε επιλέγουν (όπως εμένα), απλά εφημερεύεις....

6 years ago ( 10:56 AM )
Αν θες να ζητάς αμοιβή από τον πελάτη σου δούλεψε στον ιδιωτικό τομέα. Μην πατάς στο δημόσιο. Έτσι και εσύ θα είσαι ευχαριστημένος και νόμιμος. Ξέρω αρκετούς καλούς γιατρούς που δεν έχουν καμία σχέση με το δημόσιο ακριβώς για αυτόν τον λόγο και έχουν την συνείδηση τους ήσυχη. Στο δημόσιο πάει αυτός που δεν έχει μία και που χρειάζεται βοήθεια. Αν θες περισσότερα λεφτά βάλ'τα με το κράτος που σε πληρώνει, όχι με το "κορόιδο" που πληρώνει τόσα χρόνια για καλό (Σ) υγείας. Αυτός δεν φοροδιαφεύγει, αυτός είναι μισθωτός. Εδώ είναι Ελλάδα όμως και βρίσκεις και τα κάνεις. Επίσης νομίζεις ότι μόνο η Ιατρική έχει άπειρη κούραση και κόπο? Πέρνα και από άλλες σχολές να δεις τι γίνεται.. Ευτυχώς όμως υπάρχουν και άνθρωποι, ελάχιστοι, στον τομέα σας οι οποίοι είναι εκεί για να βοηθήσουν.

6 years ago ( 11:07 AM )
Και ποιός είσαι εσύ που ζεις σε αυτήν την χώρα και είσαι υπερ ΑΝΩ του φορολογικού καθεστότως και πληρώνεσαι με αδηλωτα φακελάκια....?? Θα σου πω εγώ ποιος είσαι. Είσαι ένας ανθρωπος ανίκανος να συγκριθείς με τους "καλύτερους" γιατρους του είδους σου του ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. Αυτός είσαι. Βρήκες εδώ την ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ που επιτρέπει τετοιες λαμογιές και κομπάζεις οτι είσαι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. Αϊντε ΕΞΩ να σε δουμε ποσο μαγκας εισαι....? Εισαι επίσης ενας ΔΟΥΛΟΣ του ΧΡΗΜΑΤΟΣ, και ΕΠΙΟΡΚΟΣ, αφου, οταν πηρες το πτυχιο σου "άλλα" ορκίστηκες. Γιατροί σαν κι εσένα, βρωμάνε ΛΙΓΔΑ απο μαρκυά, κι ας φοράνε αρμάνι και ρολεξ... βρωμάς φίλε μου! πρόσεξέ του αυτό! Εγω και τα λεφτα μου και τα λεφτά της μητερας μου και του πατέρα μου σε σπούδασαν (που ειμαστε φορολογουμενοι πολίτες). Κι εσυ, εισαι ενας ΑΧΑΡΗΣΤΟΣ ανθρωπάκος, πιο μικρός κι απο καρφίτσα.

6 years ago ( 11:26 AM )
Γιατρέ, δεν σου τα είπανε καλά. "Φακελάκι" σημαίνει "χρηματικό ποσό με το οποίο δωροδοκείται κάποιος" (Τριανταφυλλίδης). Ξέρεις τι σημαίνει "δωροδοκία"; Απάντηση: "η ενέργεια του δωροδοκώ, η προσφορά υλικών ωφελημάτων σε κπ., με σκοπό την εξαγορά της συνείδησής του" (Τριανταφυλλίδης). Αυτό, λοιπόν, κάνει το φακελάκι. Σε εξαγοράζει. Με άλλα λόγια είσαι "πουλημένος". Όσο για το ότι θεωρείσαι "απο τους καλύτερους ακόμα κ στο εξωτερικό", σε παρακαλώ....... Κόψε κάτι....... Έχει γεμίσει ο κόσμος από κομπογιαννίτες και ανορθόγραφους ("Γιά σας"!!!). ΥΓ.: Να ξέρεις όμως ότι τα πράγματα έχουν σφίξει.... Ο κόσμος δεν έχει πλέον χρήματα για "φακελάκια". Θα πρέπει να συμμορφωθείς και να λες στο εξής στους "πελάτες" σου "ό,τι έχετε ευχαρίστηση"! Υπάρχει, βέβαια, περίπτωση να πέσεις σε δύστροπους "πελάτες" που θα σε μπαγλαρώσουν. Εκεί θα πω το εξής: "καλά να πάθεις"! (προς Θεού, είμαι κατά της βίας, αλλά θεωρώ πως "αν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις".)

6 years ago ( 15:04 PM )
φτου να μη σε ματιάξουμε λεβέντη μου!

6 years ago ( 16:47 PM )
Προς παρανομούντες ιατρούς πάσης Ελλάδος (λαϊκιστί "λαμόγια"): η παρανομία σας έχει φτάσει στα όριά της! Αν έχετε την εντύπωση ότι μπορείτε να συνεχίσετε απτόητοι το έργο σας (λαϊκιστί "λαμογιά"), παραβλέπετε ότι το μνημόνιο (για να μην πω τα μνημόνια) ισχύει ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!!!! Σε μια δημοκρατία ο κάθε πολίτης σηκώνει τα βάρη που του αναλογούν! Ούτε το κράτος ούτε οι πολίτες έχουν πλέον χρήματα για να ανταποδώσουν τις "υπηρεσίες" σας, οπότε είστε κι εσείς ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ: α) να αποδεχτείτε τους μισθούς σας ως έχουν (είτε σας αρέσουν είτε όχι και ανεξάρτητα από τους "κόπους" σας) και β) να ρίξετε την "ταρίφα" σας, επειδή ο κόσμος δεν θα έχει σε λίγο χρήματα ούτε καν για το καθημερινό του! Η μπάλα μας παίρνει ΟΛΟΥΣ και εσείς δεν αποτελείτε εξαίρεση!! Στον "κύριο" (λαϊκιστί "ρεμάλι", ήτοι "άθλιο, αχρείο, ελεεινό, τιποτένιο" - ας είναι καλά τα λεξικά που μας διαφωτίζουν στο συγκεκριμένο θέμα) που καμαρώνει ότι θα συνεχίσει να "τα παίρνει", να του πω πως η ντροπή (αρχαϊστί "αιδώς") αποτελεί χαρακτηριστικό του ανθρώπου που τον κάνει να ξεχωρίζει από τα ζώα. Μήπως, "αγαπητέ" μου, θα ήταν καλύτερα να μεταναστεύσετε στο ζωικό βασίλειο;;;;;;;

6 years ago ( 19:03 PM )
Ας παίρνετε φακελάκια. Απλά να κόβετε αποδείξεις.

6 years ago ( 22:36 PM )
να κοψουν αποδειξεις; μα τι λες φιλε μου θα πρεπει να πληρωσουν φορους. τα καημενα τα παιδια κοπιασαν για να παρουν πτυχιο τοσα χρονια τοσα ξενυχτια τοσο στρες και συ δεν θες να τους δωσεις ενα φακελακι; μιλαμε για ευτελη ποσα . τι αξια εχουν τα 1000 ευρω για εναν ασθενη με καρκινο; η για εναν με προβληματα στην καρδια; θες να ζησεις κυριε ; να πληρωσεις , εδω δεν ειναι οι γιατροι μας φιλανθρωπικο ταμειο αλλα οικος ανοχης. ειναι πορνες που εχουν την ταριφα τους .εσυ αποφασισες να γινεις γιατρος δεν στο επεβαλε κανεις,οποτε τα περι κουρασης και στρες παραμυθια να τα πεις αλλου γιατι το ηξερες απο πριν τι θα αντιμετωπιζες. και το επελεξες οχι γιατι σου αρεσει να βοηθας τον συνανθρωπο σου που υποφερει αλλα γιατι εχει ψωμι το επαγγελμα.αν σου αρεσε πραγματικα το κανεις απο αγαπη γιατι θες να κανεις καλο δεν θα επερνες τιποτα. και για να τελειωνω αν το κρατος σε πληρωνει λιγα τοτε να πας να διαμαρτυρηθεις στο κρατος οχι να βαλεις το μαχαιρι στο λαιμο στον ασθενη .

6 years ago ( 22:42 PM )
Προς τον τελευταίο σχολιαστή: εννόησα σωστά;;;; Ζητάς από τον άλλον να παρανομήσει και να σου δώσει κι από πάνω απόδειξη;;;;;;;; Έχεις υπόψη σου το μάθημα του δημοτικού "Σκέφτομαι και γράφω";;;; Θα σου πρότεινα να το μελετήσεις.........

6 years ago ( 08:54 AM )
Τον Ορκο του Ιπποκρατη τον Διαβασε κανεις, οι πατε Βουλγαρια / Ρουμανια πληρωνουν οι Γονεις σας και μετα ερχεστε στην ελλαδα τελειωμενοι Γιατροι. Θα σας πώ εγώ τι εστί φακελάκι . "Μικρό χρηματικό δώρο που δίνουμε σε κάποιον".αφού τα δίνετε γιατί παραπονιέστε; Γιατι Καφρε εσυ που το εγραψες ποιο πανω αν δεν σου δωσουμε εσενα ο αρωστος μας τελειωσε στα χερια σου / Σου παραθετω τον ορκο μπας και τον διαβασεις απο εδω μεσα . Ορκίζομαι στο θεό Απόλλωνα τον ιατρό και στο θεό Ασκληπιό και στην Υγεία και στην Πανάκεια και επικαλούμενος τη μαρτυρία όλων των θεών ότι θα εκτελέσω κατά τη δύναμη και την κρίση μου τον όρκο αυτόν και τη συμφωνία αυτή. Να θεωρώ τον διδάσκαλό μου της ιατρικής τέχνης ίσο με τους γονείς μου και την κοινωνό του βίου μου. Και όταν χρειάζεται χρήματα να μοιράζομαι μαζί του τα δικά μου. Να θεωρώ την οικογένειά του αδέλφια μου και να τους διδάσκω αυτήν την τέχνη αν θέλουν να την μάθουν χωρίς δίδακτρα ή άλλη συμφωνία. Να μεταδίδω τους κανόνες ηθικής, την προφορική διδασκαλία και όλες τις άλλες ιατρικές γνώσεις στους γιους μου, στους γιους του δασκάλου μου και στους εγγεγραμμένους μαθητές που πήραν τον ιατρικό όρκο, αλλά σε κανέναν άλλο. Θα χρησιμοποιώ τη θεραπεία για να βοηθήσω τους ασθενείς κατά τη δύναμη και την κρίση μου, αλλά ποτέ για να βλάψω ή να αδικήσω. Ούτε θα δίνω θανατηφόρο φάρμακο σε κάποιον που θα μου το ζητήσει, ούτε θα του κάνω μια τέτοια υπόδειξη. Παρομοίως, δεν θα εμπιστευτώ σε έγκυο μέσο που προκαλεί έκτρωση. Θα διατηρώ αγνή και άσπιλη και τη ζωή και την τέχνη μου. Δεν θα χρησιμοποιώ νυστέρι ούτε σε αυτούς που πάσχουν από λιθίαση, αλλά θα παραχωρώ την εργασία αυτή στους ειδικούς της τέχνης. Σε όσα σπίτια πηγαίνω, θα μπαίνω για να βοηθήσω τους ασθενείς και θα απέχω από οποιαδήποτε εσκεμμένη βλάβη και φθορά, και ιδίως από γενετήσιες πράξεις με άνδρες και γυναίκες, ελεύθερους και δούλους. Και όσα τυχόν βλέπω ή ακούω κατά τη διάρκεια της θεραπείας ή και πέρα από τις επαγγελματικές μου ασχολίες στην καθημερινή μου ζωή, αυτά που δεν πρέπει να μαθευτούν παραέξω δεν θα τα κοινοποιώ, θεωρώντας τα θέματα αυτά μυστικά. Αν τηρώ τον όρκο αυτό και δεν τον παραβώ, ας χαίρω πάντοτε υπολήψεως ανάμεσα στους ανθρώπους για τη ζωή και για την τέχνη μου. Αν όμως τον παραβώ και επιορκήσω, ας πάθω τα αντίθετα.

6 years ago ( 09:16 AM )
ypirxe ta arxaia xronia ektrwsh?

6 years ago ( 10:00 AM )
Μου φαίνεται ότι είτε αυτός που έγραψε την ιστορία α)είναι απίστευτο τρολ, είτε β)είναι ένα αγράμματο και ανήθικο καθίκι. Υποπτεύομαι πως πρόκειται μάλλον για το α) καθώς κανένας λογικός απατεώνας τέτοιου μεγέθους δεν θα δημοσίευε την ιστορία του. Αν πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο, θα τον συμβούλευα πολύ απλά να πάει να γίνει ιδιώτης και να χρεώνει όσο γουστάρει γιατί "είναι ο καλύτερος". Ας χρεώνει και 500.000 ευρώ για μια επέμβαση. Αρκεί να πληρώνει εφορία. Απλό. Εκτός εάν τα χρόνια σπουδών του τού δίνουν το δικαίωμα να φοροδιαφεύγει, οπότε ας μας το πει και σε εμάς τους ηλίθιους με διδακτορικά που χρεώνουμε και χρεωνόμαστε κανονικά για κάθε συναλλαγή με ασθενή/πελάτη.

6 years ago ( 11:00 AM )
και ποιος εισαι εσυ ρε βρωμιαρη που απαιτεις φακελακι απο τους ασθενεις? εισαι ενα αποβρασμα της κοινωνιας στον κωλο σου να τα βαλεις τα λεφτα που εβγαλες εκβιαζοντας ασθενης που σε εχουν αναγκη καθαρμα

6 years ago ( 12:08 PM )
και τί θα κερδίσει άν είναι Τρόλλ ;

6 years ago ( 12:19 PM )
"Για" σου κι εσένα. Αν κάνεις τόσα ορθογραφικά λάθη, μάλλον νύχτα το πήρες το πτυχίο σου. Αλήθεια, πόσα δίδακτρα πλήρωσες; Τι; Μηδέν; Τότε να κάτσεις να δουλέψεις 10 χρόνια σε δημόσιο νοσοκομείο με τον βασικό μισθό, για να ξεπληρώσεις το δημόσιο που σε σπούδασε. Και ποιος μας λέει ότι είσαι "ο καλύτερος"; Πότε αξιολογήθηκες τελευταία φορά; Τι; Ποτέ; Αφού όχι μόνο δεν αξιολογήθηκες ποτέ αλλά μάλλον είσαι από αυτούς που πολεμάνε με νύχια και με δόντια για να μην γίνει αξιολόγηση, τότε με το δίκιο μου υποθέτω ότι είσαι από τους χειρότερους. Και παίρνεις και φακελάκι γιατί είσαι βέβαιος ότι, και να σε πιάσουνε, το πολύ πολύ να πληρώσεις κανά προστιματάκι - από τα φακελάκια κι αυτό. Αν πάει ο καταγγέλων στο επίσημο κανάλι. Γιατί αν πάει στο ανεπίσημο, όπως εσύ, να φοβάσαι...

6 years ago ( 14:56 PM )
είσαι σιχαμένος!

6 years ago ( 18:00 PM )
ρε παδιά ακούω συνέχεια τρόλλ και δέν καταλαβαίνω

6 years ago ( 17:12 PM )
ουτε δημοτικο δεν εχει τελειωσει οχι ιατρικη... Ακομα κ ο γιος μου 9 χρονων γελαγε με τα ορθογραφικα του λαθη ! Λασπη θελει απλα να ριξει κ γελαει με τις απαντησεις που γραφουμε ! Ατομα χωρις ιχνος ηθους ...

6 years ago ( 19:16 PM )
kαλη σας μερα! πεστε μου σας παρακαλω,ολοι εσεις οι ιερομαρτυρες της ηθικης,γιατι ο ασθενης επιλεγει ιατρο και δεν απευθυνεται στο συστημα υγειας να λυσει το προβλημα του; οταν απευθυνεσαι προσωπικα σε ιατρο νομιζω οτι το συστημα θα επρεπε να ανταμοιβει τον συγκεκριμενο ιατρο για την επιπλεον προσφορα του.ετσι δεν θα χρειζοταν ο ιατρος να εξευτελιζεται παιρνοντας "ανταμοιβη" ακομα και αν δεν την εχει ζητησει, ακομα και αν δεν την εχει "εκβιασει", κανοντας απλα αυτο που θα επρεπε να κανει.και επειδη το φακελακι θα συνεχισει να υπαρχει προτεινω να υπαρχει αποδειξη με μπλοκ παρ υπ. και πριν βιαστειτε να σχολιασετε,το ιδιο θα επρεπε να ισχυει για τους καθηγητες και την παραπαιδεια.αρα νομιμοποιηση των παντων με αποδειξεισ και οποιος δεν προσφερει τα αναλογα στην καθημερινη του απασχοληση να απολυεται.οχι δηλ υποβαθμιση των παρεχομενων υπηρεσιων προς ιδιον οφελος. και οταν με τον καιρο βελτιωθουν οι παρεχομενες υπηρεσιες τοτε θα εκλειψουν απο μονα τους τα φακελακια. αυτα!

6 years ago ( 20:13 PM )
σαν εκπαιδευτικός έτυχε να έχω πολλούς μαθητές που έγιναν γιατροί σε Ρουμανία , Βουλγαρία , Ιταλία , Τσεχία κλπ Πολλοί από αυτούς στην Ελλάδα δεν μπορούσαν να περάσουν ούτε την τάξη! το 60-70 % των Ελλήνων γιατρών έχουν πάρει πτυχίο από το εξωτερικό ή πήραν μεταγραφή από πανεπιστήμια του εξωτερικού. Αντί να ευχαριστούν την Ελληνική κοινωνία που τούς έδωσε την δυνατότητα να κάνουν χρήση πτυχίου που στην Ελλάδα δεν θα μπορούσαν να δουν ούτε στο πιο τρελό τους όνειρο , αρμέγουν τον Ελληνικό Λαό με τα Φακελλάκια. Στη ζωή μου έχω δώσει πολλά φακελάκια με το τελευταίο 1000 ευρώ σε χειρουργό θώρακος στο Νοσοκομείο Σωτηρία και μάλιστα με σκόντο γιατί είχε (έχει;) ταρίφα 2000 ευρώ.

6 years ago ( 20:30 PM )
Eisai ena skouliki.Eilikrina se lypamai.

6 years ago ( 20:30 PM )
Είτε είναι troll είτε όχι αντικατοπτρίζει τον τρόπο που σκέπτονται οι νεοέλληνες γιατροί, "ή θα πληρώσεις ή δεν θα γίνεις καλά", απλά τα πράγματα.

6 years ago ( 21:18 PM )
θα πρεπε να ντρεπεσαι δεν σου μιλω στο πληθυντικο γιατι δεν εισαι κυριος.φτου σου!εξω απο την ελλαδα.σε λαμογια σαν κ εσενα πρεπει να αφαιρουν την ελληνικη υπηκοοτητα,την αδεια γιατρου και εξω απο τη χωρα αλλα γιατι να μην σκεφτουμε και χειροτερες ποινες?????

6 years ago ( 21:30 PM )
Η διατύπωσή σου συνάδελφε είναι αισχρή κΑΙ ΜΌΝΟ ΟΤΊ ΛΈς ΌΤΙ ΕΊΣΑΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΑΙΣΧΡΗ ΥΠΕΡΟΨΙΑ παιρνε φακελακια κοβε αποδειξεισ εμεισ δεν ειμαστε δεύτερης πιότητας γιατροί

6 years ago ( 21:39 PM )
Ντρέπομαι για συναδέλφους τέτοιου ήθους και εύχομαι η φτώχεια να συνεφέρει τους ανόητους που σας πληρώνουν .

6 years ago ( 05:10 AM )
Σε όσους λένε ότι είναι γιατροί...μην μου το παίζεται και ξαφνιασμένοι τότε! Και αν είστε...(?!) πηγαίνετε στο "'έδωσα φακελάκι" να δείτε γιατί δεν ξαφνιάζονται οι υπόλοιποι. Όσον για το αν είναι troll ή γιατρός ο "Θεωρούμαι απο τους καλύτερους ακόμα κ στο εξωτερικό" (χαχαχαχαχαχα στο είπε η μάνα σου καμάρι μου?)...λίγη σημασία έχει...υπάρχουνε πολλοί που θα μπορούσανε να αυτοχαρακτηριστούν με αυτόν τον τρόπο και αυτό είναι το πρόβλημα. Κρίση αξιών. ΣΜ

6 years ago ( 09:26 AM )
τωρα ενταξει μην το παρατραβαμε....ακομη και στα δημοσια νοσοκομεια υπαρχει η εντυπωση οτι ειναι τσιφλικια μας....μου εχει συμβει απειρες φορες το εξης...γιατρε καλημερα σας θελουμε να μας χειρουργησετε εσεις...( εκτος εφημεριας )... λοιπον κανενας νομος δεν προβλεπει οτι απο την στιγμη που πας στο δημοσιο νοσοκομειο πρεπει να επιλεγεις τον γιατρο σου...στην εφημερια και οποιος σου κατσει... και τσαμπα και ολα δικα μας? οποιος θελει να επιλεγει ας παει σε ενα ιδιωτικο ...οποιος θελει να επιλεγει και στο δημοσιο ας δινει φακελακι και καλα κανει ο γιατρος και τα παιρνει... οι γιατροι να σεβονται τους νομους και τον ορκο τους...οι ασθενεις και οι οικογενειες τους να μην σεβονται τιποτα?? η επειδη οι γιατροι ειναι αυτοι που βγαζουν λεφτα να τους καταδικασει ολη η κοινωνια αλλα ενας υδραυλικος που πολλες φορες πλουτιζει πολυ περισσοτερο απο εναν γιατρο ( και δεν εχω τιποτα με τους υδραυλικους-και καλα κανουν οι ανθρωποι ) ειναι ο τιμιος εργατης?? ελεος

6 years ago ( 12:15 PM )
πρεπει να σε καμαρωνει η μαμα και τα παιδια σου εσενα... ευγε!

6 years ago ( 12:53 PM )
Περιπτώσεις σαν το ανθρώπινο σκουπίδι της εν λόγω ιστορίας αποτελούν την πιο ανάγλυφη απεικόνιση του γιατί η Ελλάδα έφτασε εκεί που έφτασε και γιατί δεν πρόκειται να ορθοποδήσει ποτέ. Η αλήθεια είναι όμως ότι απέναντι από αυτά τα σκουπίδια, είτε είναι γιατροί αυτού του είδους είτε οτιδήποτε άλλο, υπάρχει κι ένας λαός. Όσο ο λαός αυτός ανέχεται και συμμετέχει στη σαπίλα που του επιβάλλουν με κάθε είδους πρόσχημα, όπως "είμαι από τους καλύτερους" (μετάφραση: "αγόρασα το πτυχίο μου με τα λεφτά του μπαμπά μου") τότε είναι καταδικασμένος να ζει με αυτήν την σαπίλα. Λοιπόν γιατρέ μου προσέξτε γιατί εν καιρώ κρίσης μπορεί να σταθείτε άτυχος, να πέσετε σε μη "συνεργάσιμο πελάτη" και να καταλήξετε σε κανένα νοσοκομείο. Έτσι κι εσείς τα πολλά λεφτά σας στους γιατρούς θα τα φάτε κάτι που ολόψυχα εύχομαι για εσάς, τους ομοίους σας και τις οικογένειές τους.

6 years ago ( 22:08 PM )
ΑΝ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΝΤΗΝ ΓΙΑ ΕΞΩ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΩ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ!!!! ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΗΤΟΥΡΑΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΣ! ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ Η ΟΧΙ! ΝΑ ΧΕΣΩ ΜΕΣ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ!

6 years ago ( 09:49 AM )
Καλά, άμα είναι αυτός γιατρός εγώ είμαι ο Stephen Hawking! LOL! Είναι δυνατόν χειρούργος να μη γνωρίζει ότι ρήμα "εγχειρίζω" δεν υφίσταται; Αμφιβάλλω αν έχει βγάλει και το γυμνάσιο. Τρελή τρολιά...

6 years ago ( 11:25 AM )
"εγχειρίζω 1 [enxirízo] -ομαι Ρ2.1 : κάνω σε κπ. εγχείρηση, χειρουργώ: Tον εγχείρισαν επειγόντως" (Τριανταφυλλίδης)

6 years ago ( 16:20 PM )
1) το επιχείρημα "παίρνω φακελακι διοτι πολλοι αλλοι το κανουν, ή φοροδιαφεύγουν" ειναι τουλαχιστον παιδαριωδες. Το τι κανουν οι άλλοι δεν αποτελει παραδειγμα. αυτο πιστευω ειναι καθολικώς αποδεκτο. 2) Αν θες να ακουσεις τα σχολια για αυτα που εγραψες, δεν μπορει να αναιρεις τα αρνητικα σχολια με το επιχειρημα "εσεις που τα λετε, και εσεις εχετε κλεψει απο την εφορια". Διατυπωνεις τις δικες σου θεσεις, οι σχολιαστες τις δικες τους. Αν θες να κανεις συζητηση, επιχειρηματολογησε επι των σχολιων, οχι επι του ποιος νομιζεις οτι τα εχει γραψει. 3) Επελεξες να δουλευεις σα γιατρος στο δημοσιο, το οποιο (θεωρητικα) παρεχει την ιδια υπηρεσια στον τομεα της υγειας σε ολους τους πολιτες, στα πλαισια ενος κρατους προνειας. Σε ενα τετοιο πλαισιο, εσυ σαν γιατρος δεν πρεπει, δεν εχεις δικαιωμα ηθικα, να διαφοροποιεις. Εαν πιστευες σε μια υπηρεσια βασισμενη σε διαφοροποιηση με αξονα την αμοιβη, επρεπε να πας στον ιδιωτικο τομεα. 4) Οποιος διαλαλει οτι ειναι ο καλυτερος, ειναι τουλαχιστον αλαζονας. Σε ενα επαγγελμα του οποιου η βασικη υπηρεσια ειναι το να βοηθησουμε το συνανθρωπο μας, η αλαζονεια δε χωραει. Πρεπει επειγοντως να αλλαξεις επαγγελμα. 5) Αφου εισαι τοσο καλος, και τα πραγματα στο εξωτερικο ειναι καλυτερα, γιατι δεν πας εκει; Σε κραταει κατι στην Ελλαδα; Γυναικα, παιδια, γονεις, κλπ; Και θα πρεπει δηλαδη να πληρωνει ο ασθενης την επιθυμια σου να μενεις στην Ελλαδα, ή την αδυναμια σου να φυγεις στο εξωτερικο 6) Δεδομενου οτι υπαρχουν γιατροι, χειρουργοι, κλπ, που δεν παιρνουν φακελακι (και το γνωριζω γιατι απλα η μιση μου οικογενεια ειναι γιατροι), και ειναι και πολύ καλοί σε αυτο που κανουν (ισως οχι οι καλυτεροι - σε ποια καλλιστεια διαγωνισθηκες για σου απονεμηθει ο τιτλος του καλυτερου), αυτο που σε βαζει εσενα σε σχεση με αυτους;

6 years ago ( 23:37 PM )
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΕ Α.........Α ΠΕΣ ΜΑΣ Τ' ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ.......ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΙΣΑΙ Κ' ΕΣΥ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΣΚΟΥΛΗΚΑΚΙ ΠΟΥ ΕΓΛΥΨΕΣ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΘΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ.

6 years ago ( 09:12 AM )
εισαι απιστευτα ξεφτιλας....και σου ευχομαι να παθεις οτι χειροτερο υπαρχει και να μην μπορουν να σε θεραπευσουν και συναδελφοι σου! Ακου κοπος!Γι αυτο σπουδασες ρε?! ΞΕΦΤΙΛΑ!

6 years ago ( 21:50 PM )
Δε νομίζω ότι είναι τρολ...γιατί ενας τέτοιος γιατρός μου έτυχε και σε εμένα και μου το είπε ξεκάθαρα.ΑΥΤΟΙ οι γιατροί που πρέπει να κλείσουμε φυλακή ! Να τους καταγγείλει ο κόσμος και στην 5 καταγγελία να τους στείλουνε ΦΥΛΑΚΗ. Έτσι θα ξεβρωμίσει ο χώρος της υγείας.

6 years ago ( 01:58 AM )
το ενδεχομενο να σε πυροβολησει καποιοσ αν δεν τον χειρουργήσεις κυριε μ@ το εχεισ σκεφτει?

6 years ago ( 10:19 AM )
Αμα σε θεωρούν από τους καλύτερους στο εξωτερικό και κάθεσαι εδώ με μισθό κάνα 2000χιλιαρο, είσαι μπούφος!!μάλλον το ότι σε θεωρούν καλό στο εξωτερικό το συμπέρανες εσύ με τον λειψό εγκέφαλο σου.....

6 years ago ( 12:47 PM )
Άμα είσαι ο καλυτερότερος γιατί δεν ανοίγεις μια ιδιωτική κλινική να τα παίρνεις νόμιμα; Γιατί έτσι είναι μαύρα, αφορολόγητα! Εκτός από καλός γιατρός είσαι και κλέφτης! Βολεύεσαι στη σιγουριά του δημοσίου και κρίβεσαι. Αλλά δε φταις εσύ, φταίει η νομοθεσία, που αν σε πιάσει η τσιμπίδα του νόμου δε σου κάνει τίποτα! Έπρεπε να σε διώξει από τη θέση σου, να σου πάρει τους αναλογούντες φόρους και να σου αφαιρέσει την άδεια άσκησης επαγγέλματος.

6 years ago ( 22:37 PM )
Καλος γιατρος, δηλ.επιστημονας σημαινει πανω απ ολα καλος ανθρωπος, οποτε πολυ αμφιβαλλω για τις ιατρικες σας ικανοτητες...σε κρεοπωλη μου κανετε..........

6 years ago ( 11:56 AM )
Ο αρχικός όρκος [Επεξεργασία] Ὄμνυμι Ἀπόλλωνα ἰητρὸν, καὶ Ἀσκληπιὸν, καὶ Ὑγείαν, καὶ Πανάκειαν, καὶ θεοὺς πάντας τε καὶ πάσας, ἵστορας ποιεύμενος, ἐπιτελέα ποιήσειν κατὰ δύναμιν καὶ κρίσιν ἐμὴν ὅρκον τόνδε καὶ ξυγγραφὴν τήνδε. Ἡγήσασθαι μὲν τὸν διδάξαντά με τὴν τέχνην ταύτην ἴσα γενέτῃσιν ἐμοῖσι, καὶ βίου κοινώσασθαι, καὶ χρεῶν χρηίζοντι μετάδοσιν ποιήσασθαι, καὶ γένος τὸ ἐξ ωὐτέου ἀδελφοῖς ἴσον ἐπικρινέειν ἄῤῥεσι, καὶ διδάξειν τὴν τέχνην ταύτην, ἢν χρηίζωσι μανθάνειν, ἄνευ μισθοῦ καὶ ξυγγραφῆς, παραγγελίης τε καὶ ἀκροήσιος καὶ τῆς λοιπῆς ἁπάσης μαθήσιος μετάδοσιν ποιήσασθαι υἱοῖσί τε ἐμοῖσι, καὶ τοῖσι τοῦ ἐμὲ διδάξαντος, καὶ μαθηταῖσι συγγεγραμμένοισί τε καὶ ὡρκισμένοις νόμῳ ἰητρικῷ, ἄλλῳ δὲ οὐδενί. Διαιτήμασί τε χρήσομαι ἐπ' ὠφελείῃ καμνόντων κατὰ δύναμιν καὶ κρίσιν ἐμὴν, ἐπὶ δηλήσει δὲ καὶ ἀδικίῃ εἴρξειν. Οὐ δώσω δὲ οὐδὲ φάρμακον οὐδενὶ αἰτηθεὶς θανάσιμον, οὐδὲ ὑφηγήσομαι ξυμβουλίην τοιήνδε. Ὁμοίως δὲ οὐδὲ γυναικὶ πεσσὸν φθόριον δώσω. Ἁγνῶς δὲ καὶ ὁσίως διατηρήσω βίον τὸν ἐμὸν καὶ τέχνην τὴν ἐμήν. Οὐ τεμέω δὲ οὐδὲ μὴν λιθιῶντας, ἐκχωρήσω δὲ ἐργάτῃσιν ἀνδράσι πρήξιος τῆσδε. Ἐς οἰκίας δὲ ὁκόσας ἂν ἐσίω, ἐσελεύσομαι ἐπ' ὠφελείῃ καμνόντων, ἐκτὸς ἐὼν πάσης ἀδικίης ἑκουσίης καὶ φθορίης, τῆς τε ἄλλης καὶ ἀφροδισίων ἔργων ἐπί τε γυναικείων σωμάτων καὶ ἀνδρῴων, ἐλευθέρων τε καὶ δούλων. Ἃ δ' ἂν ἐν θεραπείῃ ἢ ἴδω, ἢ ἀκούσω, ἢ καὶ ἄνευ θεραπηίης κατὰ βίον ἀνθρώπων, ἃ μὴ χρή ποτε ἐκλαλέεσθαι ἔξω, σιγήσομαι, ἄῤῥητα ἡγεύμενος εἶναι τὰ τοιαῦτα. Ὅρκον μὲν οὖν μοι τόνδε ἐπιτελέα ποιέοντι, καὶ μὴ ξυγχέοντι, εἴη ἐπαύρασθαι καὶ βίου καὶ τέχνης δοξαζομένῳ παρὰ πᾶσιν ἀνθρώποις ἐς τὸν αἰεὶ χρόνον. παραβαίνοντι δὲ καὶ ἐπιορκοῦντι, τἀναντία τουτέων. Απόδοση στα νέα ελληνικά [Επεξεργασία] Ορκίζομαι στο θεό Απόλλωνα τον ιατρό και στο θεό Ασκληπιό και στην Υγεία και στην Πανάκεια και επικαλούμενος τη μαρτυρία όλων των θεών ότι θα εκτελέσω κατά τη δύναμη και την κρίση μου τον όρκο αυτόν και τη συμφωνία αυτή. Να θεωρώ τον διδάσκαλό μου της ιατρικής τέχνης ίσο με τους γονείς μου και την κοινωνό του βίου μου. Και όταν χρειάζεται χρήματα να μοιράζομαι μαζί του τα δικά μου. Να θεωρώ την οικογένειά του αδέλφια μου και να τους διδάσκω αυτήν την τέχνη αν θέλουν να την μάθουν χωρίς δίδακτρα ή άλλη συμφωνία. Να μεταδίδω τους κανόνες ηθικής, την προφορική διδασκαλία και όλες τις άλλες ιατρικές γνώσεις στους γιους μου, στους γιους του δασκάλου μου και στους εγγεγραμμένους μαθητές που πήραν τον ιατρικό όρκο, αλλά σε κανέναν άλλο. Θα χρησιμοποιώ τη θεραπεία για να βοηθήσω τους ασθενείς κατά τη δύναμη και την κρίση μου, αλλά ποτέ για να βλάψω ή να αδικήσω. Ούτε θα δίνω θανατηφόρο φάρμακο σε κάποιον που θα μου το ζητήσει, ούτε θα του κάνω μια τέτοια υπόδειξη. Παρομοίως, δεν θα εμπιστευτώ σε έγκυο μέσο που προκαλεί έκτρωση. Θα διατηρώ αγνή και άσπιλη και τη ζωή και την τέχνη μου. Δεν θα χρησιμοποιώ νυστέρι ούτε σε αυτούς που πάσχουν από λιθίαση, αλλά θα παραχωρώ την εργασία αυτή στους ειδικούς της τέχνης. Σε όσα σπίτια πηγαίνω, θα μπαίνω για να βοηθήσω τους ασθενείς και θα απέχω από οποιαδήποτε εσκεμμένη βλάβη και φθορά, και ιδίως από γενετήσιες πράξεις με άνδρες και γυναίκες, ελεύθερους και δούλους. Και όσα τυχόν βλέπω ή ακούω κατά τη διάρκεια της θεραπείας ή και πέρα από τις επαγγελματικές μου ασχολίες στην καθημερινή μου ζωή, αυτά που δεν πρέπει να μαθευτούν παραέξω δεν θα τα κοινοποιώ, θεωρώντας τα θέματα αυτά μυστικά. Αν τηρώ τον όρκο αυτό και δεν τον παραβώ, ας χαίρω πάντοτε υπολήψεως ανάμεσα στους ανθρώπους για τη ζωή και για την τέχνη μου. Αν όμως τον παραβώ και επιορκήσω, ας πάθω τα αντίθετα. Για όσους επικαλούνται τον όρκο του Ιπποκράτη χωρίς να γνωρίζουν τι λέει. Το φακελάκι είναι στην κουλτούρα μας όπως και η κουτοπονηριά, η αναξιοκρατία και όλα τα άλλα αρνητικά που μας έφεραν εδώ που είμαστε. Όταν αποφασίσουμε να κάνουμε ριζικές αλλαγές στον εαυτό μας και να λειτουργήσουμε για το κοινό καλό ανιδιοτελώς, το φαινόμενο φακελάκι θα εκλείψει από μόνο του. Για να υπάρξει αυτό το φαινόμενο συντηρείται από 2 πλευρές, μια αυτή που παίρνει φακελάκι και μια αυτή που δίνει. Αν δεν δώσει κανείς φακελάκι για όποιο λόγο και να έχει δεν θα υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν. Θεωρώ ότι μέσα από αυτή την οργή που βγάζουμε δηλώνουμε την αδυναμία μας να αντισταθούμε. Ο παραπάνω "φανταστικός κύριος χειρουργός" τι ταρίφα θα είχε εάν κανείς δεν τον πλήρωνε; Πόσο τραγική θα ήταν η απουσία του από την επιστημονική κοινότητα όταν μετά από μερικές καταγγελίες θα έχανε τη θέση του και την άδεια άσκησης επαγγέλματος; (Υπάρχουν παραδείγματα επίορκων ιατρών που μετά από καταγγελία τους αφεραίσαν την άδεια) Ας αναλογιστούμε το δικό μας μερίδιο ευθύνης πριν αρχίσουμε να σκορπάμε κατάρες και χαρακτηρισμούς

6 years ago ( 10:17 AM )
Εμενα με εντυπωσιαζει το γεγονος που εξυψωνει τον εαυτο του και τον κοστολογει σαν ανεκτιμητο,και θεωρει φυσιολογικο το να παιρνει χρηματα μεσω εκβιασμου απο τα υποψηφια θυματα.... Ετσι ειναι,οταν εχει γινει τροπος ζωης η συγχρονη ζητιανια,και δεν υπαρχει ντροπη και φιλοτιμο απο εναν ανθρωπο που υποτιθεται οτι ειναι επιστημονας, και οχι μορφωμενος ζητουλας,και οταν δεν υπαρχει κρατος για να τον τιμωρησει ειναι φυσικο να υπαρχει αυτη η διαφθορα... Που εισαι μεγαλε γιατρε που εχεις παρει και φακελακια μεχρι 20000 ευρο,και το λες και με καμαρι,ελα να κανεις το ιδιο και στα μερη τα δικα μου,και αν την αλλη μερα εχεις ακομα το διπλωμα σου,την αδεια σου σε ισχυ,και τον εαυτο σου διαθεσιμο,εγω θα κατσω να με πηδηξει ολη η γειτονεια,και αν αναρωτιεσαι ποια ειναι τα μερη μου,μιλαω για τη Γερμανια που ζω 25 χρονια τωρα και χαιρομαι που ειμαι εδω,γιατι κατι τετοιοι μορφωμενοι σαν και σενα ειτε ειναι γιατροι,ειτε κατι αλλο με κανουν να αντιπαθω την ανθρωπινη φυση....

6 years ago ( 02:51 AM )
1 week ago ( 10:17 AM ) +1000... Σωστός....

Προσθήκη νέου σχολίου

κατασκευή ιστοσελίδων netstudio