ipaidabribe

Αποκαλύψτε το μέγεθος της διαφθοράς

ipaidabribe

Προσθέστε τη φωνή σας:

Δεν θα δώσω φακελάκι!


ipaidabribe

Thank you!

I would like to stay anonymous I would like to register for updates ipaidabribe

Δίπλωμα μηχανής κατηγορία Α

Δίπλωμα μηχανής κατηγορία Α
Τύπος Ιστορίας: 
Γεωγραφική Περιοχή: 
Ημερομηνία: 
Νοέμβριος, 2013
Ποσό: 
0€
Περιγραφή: 
Ενθουσιασμένος που πέρασα με την "πρώτη" το θεωρητικό κομμάτι ήρθε η στιγμή της πρακτικής εξέτασης ( πριν μια εβδομάδα ) για την κατηγορία Α ( απεριόριστα κυβικά ) ... Με λίγη εμπειρία αλλα με πολυ αυτοπεποίθηση και ενώ μου κάνανε τις ερωτήσεις κατα τον έλεγχο της μηχανής ξεκίνησα για την γραμμή εκκίνησης ( σημειωτέον η διαδικασία αυτή γίνεται όταν ο οδηγός δεν ειναι πάνω στην μηχανή για να δουν οι εξεταστές αν μπορείς να ελέγξεις το βάρος της ) και ενώ περιμένω το "οκ" για να ξεκινήσω ,ελέγχω και ανεβαίνω στην μηχανή ..... Εξεταστής : "Σβηστε την μηχανή και περάστε πίσω"....κόπηκα γιατί δεν κατέβασα πλαγιοστατη πριν ανέβω , υπερβολικός που αφορά ενα καθαρά διαδικαστικό κομμάτι,θυμωμένος αλλα χωρίς να το δείχνω τους χαιρέτησα χαμογελαστός και μου είπαν " Γεια σου παλικάρι " , το έκανα διπλωματικά μπας και τους ξαναπετυχω !!! Και περνάω στο "ρεζουμε" και στον λόγο που δημοσιεύω την προσωπική μου εμπειρία ,ο δάσκαλος μου είπε πως αν κάνω αυτά που πρέπει δεν χρειάζεται "λαδωμα" κάτι το οποίο απαντήθηκε μετα απο δική μου ερώτηση ( ποτέ πριν δεν είχε αναφέρει για επιπλέον χρήματα ),ένας άλλος παιδικός φίλος που τυχαίνει να έχει σχολή οδηγών στην ίδια περιφέρεια μου είπε πως "εκεί που ειναι να λαδωσεις,αν κοπεις θα δώσεις τα χρήματα που θα λαδωνες σε παράβολο και δεν θα τους δώσεις σ´αυτους ( εξεταστές ) τα χρήματα " , είχα μάθει επίσης πως οι εξεταστές θα ήταν άτομα που δεν τα "παίρνουν" αλλα για κακή μου τύχη ο ένας δεν ήρθε και τον αντικατέστησε ένας άλλος ( Καρχαρίας :που τα "παίρνει" )....τώρα περιμένω ημερομηνία για να ξαναδωσω και εννοείται πως δεν θα λαδωσω,συμπέρασμα προσωπικό : αν λαδωσεις δεν σημαίνει πάντα πως εισαι κακός οδηγός αλλα ξεμπερδευεις κάνοντας τους "Τζάμπα Μάγκες" μ´αποτελεσμα να επαναλαμβάνεται σε μελλοντικούς υποψήφιους για οδήγηση η ίδια κατάσταση....υπόψιν είμαι 33 ετών και Ψυχιατρικό περιστατικό ...την επόμενη φορά θα ´χει Φαπετ Show,ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα !!!

Σχόλια

1 year ago ( 19:17 PM )
Ήρθε σημερα η μέρα της επανεξετασης 3/1/2014 , χωρίς άγχος της στιγμής αλλα με συναίσθημα "άντε να το παρω" . Φήμες οι εξεταστές να ειναι περισσότεροι ( κάποιος θα ζητήσει τον λόγο αν νευριασω και θα χει show), τα πρώτα 3 άτομα κόπηκαν λόγω απειρίας,άγχους και μαγκιας ...(άντε να περάσει και κάποιος....εγώ ας πούμε) Οι εξεταστές λες και τους χαλασαμε την ρετσινα...τσιγάρο στο τσιγάρο και απο ελέγχους τίποτα,απλά έπρεπε να περάσουν και κάποιους οπως τους υπόλοιπους τρεις ( όχι ότι δεν το αξιζαμε),πορεία εκτός πίστας : μια βόλτα μέχρι εκεί που μας βλέπει ο ένας Εξεταστής γιατι ο άλλος νυσταξε κι έφυγε ... Πριν έρθει ο τρίτος υποψήφιος για να ολοκληρώσει την διαδικασία είχε βάλει πρώτη και μας χαιρέτησε μέσα απο το αμάξι...αυτα με τα πολλά,είμαι πλέον κάτοχος Διπλώματος κατηγορίας Α και πιστεύω ότι αυτή ειναι η Ελλαδαρα και το σύστημα που λειτουργούν οι μηχανισμοί της...καλή χρονιά να έχετε .

1 year ago ( 21:19 PM )
Ενημερωτικά για το φίλο μας,αν δεν βγάλεις πλαγιοστάτη πρίν ανέβεις,είναι λόγος απόρριψης και αναφέρεται στην διαταγή της διαδικασίας των πρακτικών εξετάσεων.Προφανώς ο δάσκαλος σου ήταν ανενημέρωτος σε κάποια βασικά θέματα.Και πίστεψε με είναι αλήθεια πως ΑΝ κάνεις τα πάντα όπως πρέπει,δεν μπορούνε να σε κόψουνε.

1 year ago ( 14:42 PM )
Για το ιδιο παραπτωμα καποιοι συνεχισαν την εξεταση ενω εγω κοπηκα!

11 months ago ( 07:27 AM )
Αγαπητέ φίλε, αυτό που σκέφτηκες να κάνεις και στην θέση εκνευρισμού που ήρθες όλοι, τουλάχιστον οι άντρες, το έχουν σκεφτεί. Βέβαια όποιος το κάνει βγαίνει χαμένος και χάνει όλο το προηγούμενο δίκιο που έχει. ΤΩΡΑ, ναι μεν παίζει ρόλο το φακελάκι, αλλά πρέπει να σκεφτείς.... ότι ο εξεταστής παίρνει τα μισά από αυτά που θα δώσεις και τα μοιράζεται με τον άλλον εξεταστή, τα υπόλοιπα μισά τα παίρνει ο δάσκαλος σου. ΚΑΙ όταν δίνεις φακελάκι ουσιαστικά αγοράζεις μία θέση, σε αυτούς, που προβλέπεται και πρέπει να περάσουν. (όπως ανάφερες) Για αυτό όταν δίνεις φακελάκι, μπαίνεις πρώτος/η για εξέταση, ώστε να καπαρώσεις θέση, σε αυτούς που περνάνε, αλλιώς όταν είναι πολλοί οι φάκελο-πληρωτές, γυρνάει και σου λέει ο δάσκαλος "ΔΕΝ λαδώνονται". Και αυτό γιατί συμπλήρωσαν το ποσοστό των επιτυχημένων.

5 months ago ( 19:47 PM )
Μόλις εχθές έδωσα δίπλωμα για μηχανάκι (κατηγορία Α1).Δεν μου πέρασε στιγμή από το μυαλό να λαδώσω διότι πιστεύω ότι εάν είσαι σωστός και δεν έχουν να σου προσάψουν τίποτα τότε απλά δεν σε κόβουν.Έκανα ακριβώς ότι μου είχε πει να κάνω ο δάσκαλος και έτσι το πήρα με την αξία μου.Τώρα όσον αφορά το σχόλειο για τον πλαγιοστάτη,δεν το γνώριζα (ότι πρέπει πριν ανέβεις να τον ανεβάσεις).Δεν μου το είχε αναφέρει ποτέ ο δάσκαλος.Σίγουρα είναι πολύ σοβαρό να ξεκινήσεις με το σταν κάτω αλλά από όσο γνωρίζω στις μεγάλου κυβισμού μηχανές,τύπου Α,με το που βάλεις πρώτη και έχεις το σταν κάτω,θα σβήσει μόνη της.Επίσης,την ημέρα που έδωσα εγώ ήταν 2 ζευγάρια εξεταστών και το δικό μου ζευγάρι με εξέτασε πρώτο.Τυχαίο γιατί όπως είπα δεν λάδωσα. Συμπέρασμα:εάν τους δώσεις αυτό που θέλουν να δούνε τότε ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ. (Η Ελλάδα όμως δεν θα αλλάξει ποτέ. Αυτό το αφήνω στην κρίση του καθενός)

4 months ago ( 06:12 AM )
Καταρχην συγχαρητηρια για την αποκτηση του διπλωματος. Οσον αφορα την περιπτωση μου προφανως δεν διαβασες προσεκτικα τι εγραψα,ο πλαγιοστατης ηταν ηδη μαζεμενος γιατι μετακινουσα την μηχανη προς την γραμμη εκκινησης αφου τελειωσα την διαδικασια των ερωτησεων ,οταν εφτασα αυτο που δεν εκανα ηταν οτι δεν κατεβασα παλι τον πλαγιοστατη και να την αφησω σε σταση "αναμονης" , συνεχισα να την κραταω και αφου πηρα το " Οκ " του εξεταστη ,ελεγξα και ανεβηκα στην μηχανη !!! Φευγοντας ενας αλλος υποψηφιος εκανε το ιδιο και οι εξεταστες απλα του ειπαν ... "Μην βιαζεσαι κι εσυ" .... καταλαβες τωρα πως ενοιωσα εκεινη την στιγμη ?

Προσθήκη νέου σχολίου

κατασκευή ιστοσελίδων netstudio