ipaidabribe

Αποκαλύψτε το μέγεθος της διαφθοράς

ipaidabribe

Προσθέστε τη φωνή σας:

Δεν θα δώσω φακελάκι!


ipaidabribe

Thank you!

I would like to stay anonymous I would like to register for updates ipaidabribe

Παιδοκαρδιοχειρουργικη επέμβαση στο Ωνάσειο

Παιδοκαρδιοχειρουργικη επέμβαση στο Ωνάσειο
Τύπος Ιστορίας: 
Γεωγραφική Περιοχή: 
Ημερομηνία: 
Ιούλιος, 2012
Υπηρεσία: 
Περιγραφή: 
Δίμηνη νοσηλεία του παιδιού μου, ηλικίας 2 ετών, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ωνασείου που κατέληξε, ύστερα από πολλές περιπέτειες σε πολύπλοκη επέμβαση υπό τον καρδιοχειρουργό κ. Φώτιο Μητρόπουλο και τον κ. Κ. Κοντραφούρη. Η εξαιρετική χειρουργική ομάδα σε συνεργασία με ένα άψογα εκπαιδευμένο προσωπικό της ΜΕΘ, με περισσή υπομονή, στήριξη προς τους γονείς και συνεχή παρακολούθηση, με πραγματική αυταπάρνηση πολλές φορές, έφεραν τη μικρή στην αποθεραπεία. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την απάντηση του κ. Μητρόπουλου (ο οποιος σημειωτέον, γνωρίζοντας την σοβαρότητα της κατάστασης, πίεζε καθημερινά να επισπευσθεί το χειρουργείο) στην ερώτηση "τί θα χρειαστείτε γιατρέ για την επέμβαση;" καθώς με ένα ζεστό βλέμμα μου απάντησε "πολύ αίμα και καλή πίστη από εσάς". Τέτοιοι επιστήμονες και άνθρωποι αξίζουν της μέγιστης προβολής!

Σχόλια

8 years ago ( 15:23 PM )
Makari oloi oi giatroi mas na einai opvs oi parapanv oi opoioi timoun ton orko tous.

7 years ago ( 16:49 PM )
Ο Μητρόπουλος χειρούργησε και την μητέρα μου πριν από χρόνια. Η συμπεριφορά του ήταν εκπληκτική , να είναι καλά ο άνθρωπος

7 years ago ( 10:22 AM )
Ο Μητρόπουλος χειρούργησε και το δικό μας μωράκι σε ηλικία δυο μηνών. Πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Φυσικά ούτε λόγος για φακελάκι, το μόνο που ζήτησε ήταν να πάμε να δώσουμε καμιά φιάλη αίμα. Δυο μήνες στο Ωνάσειο είδα πολλά περιστατικά που χειρούργησε ο Μητρόπουλος ,από κανένα δεν ζήτησε φακελάκι. Ο Θεός να τον έχει καλά να σώζει αδύναμες καρδούλες.

7 years ago ( 13:39 PM )
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΕΤΡΑΛΟΓΙΑΣ FALLOT. ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. Η ΜΙΚΡΗ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΜΕΡΙΜΝΗ. ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΡΑΦΟΥΡΗ ΧΑΝΤΖΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ. ΑΠΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΜΑΡΙΑ ΚΙΑΦΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ. ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....

6 years ago ( 13:39 PM )
Με χειρούργησε ο κος Μητρόπουλος το 2010, αντικατάσταση Αορτικής Βαλβίδας ....ενήλικος γαρ , ΑΨΟΓΟΣ γιατρός πολύ καλό παιδί ....

6 years ago ( 19:16 PM )
Στις 29/9 ο Μητροπουλος χειρουργησε την μητερα μου - τριπλο bypass. Μεγαλη κατανοηση και υπομονη. Χρυσος επιστημονας και χρυσος ανθρωπος. Χιλια ευχαριστω. Αψογος.

6 years ago ( 10:14 AM )
Ο Μητροπουλοσ με χειρουργησε πριν 5 μηνες βαλβιδα. Ακουσα πολλες ιστοριες για τους γιατρους στο νοσοκομειο στο διαστημα που εμεινα εκει. Ο κυριος Μητροπουλος ειναι ενας απο τους καλυτερους χειρουργος και ανθρωπος στο Ωνασειο. Ουτε συζητηση ουτε υπονοουμενο για φακελακι. Να ειναι καλα να σωζει ζωες. Τον συστηνω ανεπιφυλακτα.

6 years ago ( 09:35 AM )
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 6 ΕΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 10 ΚΑΙ ΣΦΗΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΙΑ!ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!ΕΝΑ ΜΕ ΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΙΑΦΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ!

6 years ago ( 11:55 AM )
ο κυριος ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟς ενας εξαιρετικος χειρουργος και πανω απολα εκπληκτικος ανθρωπος ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

6 years ago ( 21:40 PM )
Καλος γιατρος και καλος ανθρωπος

Προσθήκη νέου σχολίου

κατασκευή ιστοσελίδων netstudio