ipaidabribe

Αποκαλύψτε το μέγεθος της διαφθοράς

ipaidabribe

Προσθέστε τη φωνή σας:

Δεν θα δώσω φακελάκι!


ipaidabribe

Thank you!

I would like to stay anonymous I would like to register for updates ipaidabribe

υποτιθέμενη επισκεψη (που δεν έγινε ποτέ διαπιστωμένα....) για επισκεψη πολεοδόμου σε συγκεκριμένη περιοχή

υποτιθέμενη επισκεψη (που δεν έγινε ποτέ διαπιστωμένα....) για επισκεψη πολεοδόμου σε συγκεκριμένη περιοχή
Τύπος Ιστορίας: 
Γεωγραφική Περιοχή: 
Ημερομηνία: 
Ιανουάριος, 2002
Υπηρεσία: 
Ποσό: 
1.000€
Περιγραφή: 
Το 2002 χρειάστηκα ένα πιστοποιητικό ότι μέσα σε ένα αγρό δεν υπήρχε κανενα κτίσμα. Ο πολεοδόμος μαζί με το ταξί που ζήτησε να τον μεταφέρει στο κτήμα ζήτησαν και πήραν 1.000 ευρώ χωρίς να πάνε ποτέ στο κτήμα. Και δεν πήγαν γιατί Δ Ε Ν ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΛΟΓΩ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟΥ....... Ωστόσο το πιστοποιητικό μου εδόθη ωσάν να είχε γίνει ο έλεγχος.......

Σχόλια

5 months ago ( 18:44 PM )
Σαν μηχανικός έχω να ρωτήσω: Γιατί δεν πηγαίνατε σε έναν ιδιώτη, νέο μηχανικό κατά προτίμηση που να τα έχει και ανάγκη, να του αναθέσετε την δουλειά για 100ευρώ και να σας φέρει αυτό το χαρτί; Έναν μηχανικό που εκτός του να έχει ανάγκη την δουλειά να είναι και πρόθυμος να κυνηγήσει τα λαμόγια στην πολεοδομία εάν ζητήσουν φακελάκια.. Με συγχωρείτε αλλά με σκοπό να κάνετε μόνος/η σας δουλειές στις οποίες έχετε την απόλυτη άγνοια, την πάθατε.. Ας στηρίξουμε και λίγο τους νέους ανθρώπους που θέλουν να δουλέψουν, δεν είναι κακό να δώσετε κανένα μεροκάματο..

1 week ago ( 04:52 AM )
Διαβάζω σήμερα τα σχόλια σου και εκπλήσομε είμαι παθούσα χωρίς αυτοψία μου κύρηξαν το σπίτι επικίνδυνο βασιζόμενη μόνο σε μια καταγγελία και σήγουρα με χοντρό φακελάκι Χρυσ.

Προσθήκη νέου σχολίου

κατασκευή ιστοσελίδων netstudio