ipaidabribe

Αποκαλύψτε το μέγεθος της διαφθοράς

ipaidabribe

Προσθέστε τη φωνή σας:

Δεν θα δώσω φακελάκι!


ipaidabribe

Thank you!

I would like to stay anonymous I would like to register for updates ipaidabribe

'Εκδοση διπλωμάτων οδήγησης

'Εκδοση διπλωμάτων οδήγησης
Τύπος Ιστορίας: 
Γεωγραφική Περιοχή: 
Ημερομηνία: 
Οκτώβριος, 2012
Ποσό: 
0€
Περιγραφή: 
Πριν μου πουν γι'αύτη τη σελίδα πάντα είχα διαφωνίες με πολύ κόσμο κατά το παρελθόν για κάποια ψευτοηθικά διλήματα της εποχής μας... θα γίνω όμως πιο συγκεκριμένος. Διατηρώ σχολή οδήγησης στην περιοχή του κέντρου ( Παγκράτι) εδώ και 21 χρόνια (από το 1991) , έχουν περάσει αμέτρητοι άνθρωποι από τα αυτοκίνητα της σχολής μου που είχα και έχω μέχρι και αυτή τη στιγμή, έχω γνωρίσει άπειρους χαρακτήρες όλα αυτά τα χρόνια, και μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως ΕΝΑ πράγμα είναι αλήθεια... Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των Ελλήνων είναι από λίγο εώς πολύ ΛΑΜΟΓΙΑ !!! υποκρίνονται τους θιγμένους και τους αδικημένους ΑΛΛΑ με το που θα τους δοθεί η απειροελάχιστη ευκαιρία θα κάνουν ότι πρέπει για να οφεληθούν. Συγκεκριμένα: 1) ΑΠΕΙΡΕΣ οι περιπτώσεις που πήρα λεφτά από πελάτες μου κατά τη διάρκεια παράστασης για απόκτηση διπλώματος οδήγησης ώστε να είναι σίγουροι πως θα περάσουν... οφείλω να ομολογήσω πως κάποιοι δεν ήθελαν, αλλά είχαν μάτια και βλέπανε πως κοβόντουσαν κάποιοι άλλοι "ήρωες" που δεν είχαν δώσει... και έτσι σκεπτόμενοι πως είναι μία ή άλλη μου σκάγανε το μαρούλι. 2)ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ τα ΖΩΑ (πλειοψηφίας θηλυκού γένους) που απλά δεν το είχανε καθόλου το θέμα και μετά απο πολλά μαθήματα δεν τα κατάφερναν, αλλά..... ΕΡΩΤΗΣΗ : " ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ;;;" ΑΠΑΝΤΗΣΗ : " ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΤΗ ΘΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ , ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο "ΠΟΝΤΙΟΣ" ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ" 250 ΕΟΥΡΟΣ ΠΛΙΖ 3) Είσαι γκάβακας γέρος - γριά ή πάνω από 45 χρονών και ξαφνικά αποφάσισες πως θες να πάρεις αυτοκίνητο, αλλά δεν θέλεις ούτε καν να δώσεις παράσταση; 900 ΕΟΥΡΟΣ και ξηγιέται ο "πόντιος".... Θα χαρώ πολύ να δω τα υποκριτικά σας σχόλια πως δεν είναι σωστό αυτό που κάνω ή πως και καλά πέφτετε απο τα σύννεφα που διαβάζετε όλα αυτά ... και είναι και άλλα... ΠΟΛΛΑ ακόμα... ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ !!! Υ.Σ. Κάποιο σίγουρα θα κουνήσετε καταφατικά το κεφάλι σας και κάποιοι άλλοι θα γελάσετε , ένα είναι σίγουρο ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΤΕ.

Σχόλια

8 years ago ( 09:07 AM )
Όχι, κύριέ μου (για να απευθύνεστε στα "θηλυκά" με τον χαρακτηρισμό "ΖΩΑ" είστε, προφανώς, "αρσενικός"). Δεν νομίζω ότι πέφτει κανείς από τα σύννεφα. Περιγράφετε την ελληνική πραγματικότητα ή, τουλάχιστον, ένα μεγάλο μέρος της (με τη φράση "Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των Ελλήνων είναι από λίγο εώς πολύ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!" να υποθέσω πως αναφέρεστε και στον εαυτό σας;;;;). Να σας υπενθυμίσω όμως ότι σε περιπτώσεις διαφθοράς (δηλ. "πάρε δώσε") φταίνε πάντοτε και οι δύο πλευρές. Με άλλα λόγια, οι πελάτες σας (κατ' εσάς "τα ΖΩΑ" / "γκάβακας γέρος - γριά") προσφέρουν το ανάλογο τίμημα και οι εξεταστές - οι οποίοι, κατά τα άλλα, είναι άνθρωποι αμερόληπτοι και, προπάντων, αδέκαστοι - αναγκάζονται υπό τις εκάστοτε υπάρχουσες συνθήκες να το λάβουν. Κλείνοντας θα ήθελα να σας συγχαρώ για τον εξής λόγο: εκτός του ότι περιγράφετε την ελληνική πραγματικότητα (ή, όπως ήδη ανέφερα, ένα μεγάλο μέρος της) στο θέμα της διαφθοράς (το γνωστό "φακελάκι"), ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεστε απεικονίζει την ελληνική πραγματικότητα (ή, καλύτερα, ένα μεγάλο μέρος της) στο θέμα της καλλιέργειας και της παιδείας. Αποδεικνύεται τοιουτοτρόπως ότι εσείς και η ιστορία σας δεν είναι troll!!!!!!!

8 years ago ( 16:14 PM )
Σε παραδέχομαι !! πραγματικα βγάζω το καπέλο .

8 years ago ( 16:16 PM )
ανάλογα με την ιθικη που διαθέτει ο κάθε άνθρωπος κύριιε ! ποιός είστε εσείς που θα με αποκαλέσετε ζώο ;

8 years ago ( 16:17 PM )
είστε φαλοκράτης

8 years ago ( 12:48 PM )
Οι σχολιαστές καλό είναι να διαβάζουν προσεκτικότερα και να απαντάνε επίσης προσεκτικότερα. Ο άνθρωπος δεν αποκάλεσε τις γυναίκες ζώα. Είπε ότι πηγαίνουν κάποιοι που είναι ζώα και η πλεοψηφία τους είναι γυναίκες. Ελπίζω να καταλαβαίνετε τη διαφορά

8 years ago ( 13:06 PM )
Με άλλα λόγια, "ΖΩΑ" δεν αποκάλεσε ο κύριος μόνο γυναίκες αλλά και άνδρες! Απλά, η πλειοψηφία αυτών των "ΖΩΩΝ" είναι γυναίκες. Άρα υπάρχουν και γυναίκες που δεν είναι "ΖΩΑ"! Οι γυναίκες που δεν είναι "ΖΩΑ" να σηκώσουν το χέρι........

8 years ago ( 13:27 PM )
:)

8 years ago ( 20:30 PM )
Φίλε έτσι έχουν τα πράγματα. Είσαι 100 % πραγματιστής

8 years ago ( 09:29 AM )
Η παράγκα πάντα θα υπάρχει όσο δεν υπάρχει διασταύρωση δαπανων του καθενός μας με τα δηλωμένα εισοδήματα.! Η εφορία δεν θέλει να τους πιάσει, και το παρακράτος καλά θα κρατεί.! Τυχαίο το "Γκρέκο μασκαρά" ; O παραπάνω "κύριος" μπορεί να δήλωνε εισόδημα ΟΣΟ και το αφορολόγητο, του έκοψε κανεις τον κώλο γιατι εχει 2 μεζονέτες 1 εξοχικό και ενα 3 λιτρο τζιπάκι με μόλις 8.000€ εισόδημα τον χρόνο; ΟΧΙ γιατι απλά ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ εχει κανει τα ίδια.. αμα βλέπεις εναν Ρουσόπουλο και εναν Βουλγαράκη σε μια 5ετια να εχουν ακίνητη περουσία ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20εκ€ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ μην πιάσω Λαλιώτη κ.λ.π "συγγενείς" περιμένεις εσυ γιατρειά? ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ

8 years ago ( 09:36 AM )
sorry πριν για το "ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο "Η/Υ "ΕΥΚΟΛΑ ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΛΟΙΠΟΝ !!! ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !!!!

8 years ago ( 23:57 PM )
Σου έυχομαι το παιδί σου να μην πετύχει στο δρόμο κανένα απ' αυτά τα ζώα που πήραν το δίπλωμα από τον "Πόντιο"...

8 years ago ( 15:31 PM )
Το ότι πολλοι το κάνουν δε σε δικαιολογεί φίλε. Το ότι πολλοι υποκρίνονται και το παίζουν ηθικοι και πάλι δε σε δικαολογεί. Εχεις δικιο, οι περισσότεροι ειναι λαμογια, οι περισσοτεροι το κανουν, και πολλοι απο αυτους που το κανουν υποκρινονται οτι δεν το κανουν. Αυτο δε σε κανει καλυτερο, διοτι οπως και αυτοι, ετσι και εσυ, δε θεωρειτε οτι κανετε κατι λαθος, για διαγορετικους λογους ο καθενας. Υπο μια εννοια εσυ εισαι χειροτερος, διοτι ανωνυμα το παιζεις ειλικρινης (τι πιο ευκολο), αλλα παραλληλα, εχεις αναπτυξει ενα δικο σου συστημα ηθικης, το οποιο σου επιτρεπει να συνεχιζεις ακαθεκτος: τη λογικη του αφου το κανουν οι αλλοι, το κανω και εγω. Αν θες να μαθεις, αυτος ειναι ο ορισμος της λογικης του ΖΩΟΥ. Και σημειωτεον, εγω τις περασα τις εξετασεις με την τεταρτη φορα, αν και μου ειχαν σπασει τα νευρα χωρις να πληρωσω, οχι γιατι ημουν ηθικος - κατ' ουσιαν απλα ηθελα να περασω - δεν πληρωσα για το γαμωτο. Γιατι κατι τετοια ΖΩΑ σαν και εσενα θελουν φτυσιμο - οχι δωροδοκια.

8 years ago ( 20:29 PM )
ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ τα ΖΩΑ: ναι ανάμεσα σε αυτούς και πολλοί "δάσκαλοι" οδήγησης χωρίς ίχνος μεταδοτικότητας και επαγγελματικής ευσυνειδησίας. Τους πληρώνεις και σου λένε, θα μάθεις στο δικό σου. Εγω, που δεν είχα καμία πρόθεση να τα δώσω, και ούσα εντελώς έξω από τυτή τη νοοτροπία εισέπραξα την ανωτέρω απάντηση. Και κατά τη διαδικασία του τεστ μου επισήμαναν οι πληρωμένοι ελεγκτές οτι δεν είχα δει την πινακίδα του στοπ, από το οποίο είχαμε περάσει τουλάχιστον τριάντα φορές χωρίς να μου το επισημάνει.

8 years ago ( 13:07 PM )
Το πράγμα βρωμάει απο παντού. Όταν στο παιχνίδι των διπλωμάτων είναι χωμένοι ακόμα και δάσκαλοι, οι οποίοι δεν σου μαθαίνουν σωστά όσα πρέπει να ξέρεις, προκειμένου να κοπείς και να αναγκασθείς να δώσεις τα μαλλιά της κεφαλής σου καί για ένα κάρο μαθήματα αλλά καί για λάδι, τί να σου κάνει και ο εκπαιδευόμενος, ο οποίος προσπαθεί να μην κάνει τη λαμογιά, αλλά δεν έχει και μπαμπά φραγκάτο να του παρέχει τα ανάλογα ποσά; Αναγκαστικά θα παίξει το παιχνίδι τους, προκειμένου να γλυτώσει το πέταγμα των χρημάτων του. Ούτως ή άλλως είναι γνωστό τοις πάσοι -το λένε και ιο δάσκαλοι- οτι οδήγηση δεν μαθαίνεις στη σχολή, αλλά όταν βγαίνεις μόνος σου στο δρόμο. Είναι πολύ σπάνιο στις μέρες μας να βρεθεί σωστός δάσκαλος να σου μάθει σωστά πράγματα, έτσι ώστε να βγεις έτοιμος στο δρόμο και να μην είσαι δημόσιος κίνδυνος. Ας επέμβει λοιπόν το κράτος να κόψει μερικούς κώλους δημοσίων υπαλλήλων που τα παίρνουν απο 10 μεριές, να δούμε ο κόσμος εξακολουθεί να θα θέλει να λαδώνει; Θα έχουμε καλύτερους οδηγούς; Θα έχουμε τα ίδια ποσοστά τροχαίων στους δρόμους μας; Που το κάθε κολωπαιδάκι που χει το πορτοφόλι του μπαμπάκα για πλάτη με πέντε μαθήματα και ένα σεβαστό ποσό λαδώνει και παίρνει αμάξι και σκοτώνει κόσμο... Ή μήπως δεν έχουμε ακούσει όλοι για διπλώματα που δόθηκαν χωρίς κανένα μάθημα θεωρητικό ή πρακτικό και χωρίς εξετάσεις...; Ταρίφα 2.000 ευρώ! Σοκαριστήκατε ε; Και μετά σας φταίνε οι γυναίκες-ζώα, οι γκάβακες γέροι και γριές και οι 45χρονοι!

8 years ago ( 02:08 AM )
Kατ'αρχάς όταν κάποιος γνωστός μας πέρνει το δίπλωμα , δύο ερωτήματα μας έρχονται στο μυαλό, Λάδωσες ; Α ναι..εε και πόσο; Σε αντίθετη περίπτωση αυτος που δεν λάδωσε και ξαναέδωσε είναι προφανώς απο εκείνους που λένε : " Θα το πάρω με την αξία μου" Απάντηση: Αρχ*** Βροντόσαυρού.Λες αν κάνεις μια αναστροφή με δύο κινήσεις σε εναν οχι και τόσο πολυσυχναστό δρόμο που στο πλάτος του χωράνε δύο γηπεδάκια 5χ5 αμέσως σε χρίζει άξιο οδήγησης ε όχι Κύριοι!!!!!Η σχόλή οδηγών ανέκαθεν δεν σε μαθαίνει πως να έχεις οδική συμπεριφορά , απλώς σε μαθαίνει τι πρέπει να κάνεις για να περάσεις.Δεν σου λέει σε ώρα αιχμής με δεκά ελληναράδες στην ουρα να σου κατεβάζουν την μητρόπολη σε μονόδρομο, "βγάλε αλάρμ και πάρκαρε".Όποιος είναι τυχερός και έχει έναν έμπειρο οδηγό και σου πεί κάποιες ουσιαστικές συμβουλές έχει καλώς αλλιώς πάρε το αυγό και κούρευτο.Εγώ λάδωσα, για το εξής λόγω : να μην με κόψουνε τα δύο τσουτσέκια που κάθονται πίσω μου επείδη δεν τους λάδωσα και ξαναέδινα πάλι με τα παράβολα αυτή την φορά να πλησιάζουν σχεδόν την τιμή του λαδώματος.

8 years ago ( 11:18 AM )
Όταν ήμουν 19 πήρα δίπλωμα οδήγησης. Αφού κόπηκα δύο φορές ο δάσκαλος της σχολής μου είπε ότι το σύστημα είναι έτσι και αν δεν πληρώσεις φακελάκι δεν περνάς. Μετά έμαθα ότι μοιράζονται το φακελάκι με τους ελεγκτές. Είμαι 40 χρονών και δεν έχω τρακάρει ούτε μία φορά στα 21 χρόνια οδήγησης και εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα. Α, και συγγνώμη είμαι άντρας. Αν μεγάλε θες άλλοθι για το ότι παίρνεις φακελάκια και τα μοιράζεσαι με τα λαμόγια φίλους σου, δε σου φταίνε ούτε οι γυναίκες ούτε οι κουμουνιστές ούτε ο Σαμαράς ούτε η Τρόικα. Φταις εσύ που είσαι ένα αμόρφωτο ρεμάλι και βρίσκεις πιο εύκολο να κλέβεις τον διπλανό σου από τον να είσαι επισήμως ληστής.

8 years ago ( 11:18 AM )
Όταν ήμουν 19 πήρα δίπλωμα οδήγησης. Αφού κόπηκα δύο φορές ο δάσκαλος της σχολής μου είπε ότι το σύστημα είναι έτσι και αν δεν πληρώσεις φακελάκι δεν περνάς. Μετά έμαθα ότι μοιράζονται το φακελάκι με τους ελεγκτές. Είμαι 40 χρονών και δεν έχω τρακάρει ούτε μία φορά στα 21 χρόνια οδήγησης και εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα. Α, και συγγνώμη είμαι άντρας. Αν μεγάλε θες άλλοθι για το ότι παίρνεις φακελάκια και τα μοιράζεσαι με τα λαμόγια φίλους σου, δε σου φταίνε ούτε οι γυναίκες ούτε οι κουμουνιστές ούτε ο Σαμαράς ούτε η Τρόικα. Φταις εσύ που είσαι ένα αμόρφωτο ρεμάλι και βρίσκεις πιο εύκολο να κλέβεις τον διπλανό σου από τον να είσαι επισήμως ληστής.

8 years ago ( 17:04 PM )
Το καλύτερο σχόλιο είναι το "Σου εύχομαι το παιδί σου να μην πετύχει στο δρόμο κανένα απ' αυτά τα ζώα που πήραν το δίπλωμα από τον "Πόντιο"..." Υποθέτω ότι κοιμάσαι ύπνον ελαφρύ γνωρίζοντας ότι συμμετέχεις στο να βγάζεις επικίνδυνους οδηγούς στον δρόμο... k@rioli...

8 years ago ( 17:16 PM )
Εγώ μάστορα δεν έδωσα φακελάκι, και πέρασα με την δεύτερη. Επίσης δεν έδωσα για την μηχανή, και πέρασα με την πρώτη. Άρα, κάπου υπάρχουν και μη-ΖΩΑ μαθητές, και μη-ΖΩΑ εξεταστές, και μη-ΖΩΑ σχολές οδήγησης (η δικιά μου ήταν στα Πατήσια). Απο ότι καταλαβαίνω είναι λίγοι. Αλλά μάντεψε, αν ήσουνα στην ζούγκλα σε καμιά άγρια φυλή που θεωρεί οτι οι γυναίκες είναι αντικείμενα και οι βιασμοί καθημερινοί, το ότι το 70% των γύρω σου είναι βιαστές ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΕΣΕΝΑ ΜΗ-ΒΙΑΣΤΗ! Πάρε λοιπόν το φακελάκι σου, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ. Γιατί αυτό κάνεις. Κοροιδεύεις τον εαυτό σου. Καταλαβαίνω οτι όταν πια αναπτυχθεί ένα προσωπικό σύστημα ηθικής και ξεπεραστούν κάποιοι ηθικοί φραγμοί, αυτό δύσκολα αλλάζει. Η γενιά μας είναι λοιπόν καμένο χαρτί, απλά φρόντισε τα παιδιά σου να είναι σωστά ότι κι αν κάνει το 70% γύρω τους, μπας και πάει κάποτε η Ελλάδα μπροστά, αυτό ΑΝ ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου βέβαια.

7 years ago ( 05:54 AM )
Αν καπιος ¨εκπαίδευσης¨ σου κάνει 40 μαθήματα και δεν είσαι ικανός να περάσεις τις Εξετάσεις, μήπως , λέμε τώρα, μήπως είναι ¨Χαλια¨ ο εκπαίδευτης; Που δεν κάνει την δουλειά του σωστά και τζάμπα τρώει το ψωμάκι του; Κρίνει και από πάνω. Τώρα πάω για εξετάσεις - κάτι ξέρω.

6 years ago ( 19:55 PM )
Στην αποπάνω: «Τι έγινε κυρια εξετάστρια; Μας ταράξανε οι φόροι και θες να δικαιολογήσεις τα κοψήματά σου;», όσοι φεύγουν για το εξωτερικό καλύτερα να πάρουν εκεί το δίπωμά τους. Θα πληρώσουν κάτι παραπάνω, αλλά να μην τα δώσουν εδώ.

Προσθήκη νέου σχολίου

κατασκευή ιστοσελίδων netstudio